Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Vill du vara med och utveckla våra elever mot framtida lärande? Gillar du att arbeta med barn som är fritänkande och ifrågasättande och som vill vara delaktiga? Då ska du söka till oss på Toråsskolan!

Om oss på förvaltningen för Förskola & Grundskola i Kungsbacka
Vårt mål är att ge barn och unga bästa tänkbara förutsättningar för ett inspirerande och långsiktigt lärande i en trygg miljö. Förvaltningen omfattar flera pedagogiska verksamheter samt en central funktion för administration, planering och utveckling. Sammanlagt är vi 2500 personer som arbetar med att rusta våra barn och unga för framtiden.

Toråsskolan
Tycker du precis som oss att det är självklart att man i skolan utvecklar barn till tänkande och självständiga individer och på så sätt ger dem grunden till ett bra liv? Då har du hamnat helt rätt. Toråsskolan är en växande skola i utveckling. En skola som satsar på att hitta nya sätt att lära för framtiden för att möta varje individ utifrån deras behov. Vi arbetar utifrån en gemensam vision och förbättringsområden som personalen har tagit fram. Arbetet bygger på forskning och beprövad erfarenhet.

Rollen som lärare hos oss
I din roll är du mentor och tillsammans ansvarig i de ämnen du är behörig i. Du får möjlighet till ett nära samarbeta med elever och vuxna. Du ingår i ett arbetslag och planering sker i ämnesgrupper och arbetslag. Vi arbetar för att främja nytänkande och kreativt lärande. Vi arbetar för att främja likabehandling och motverka alla former av kränkande behandling genom att arbeta med ett systemteoretiskt arbetssätt.

Din profil
Vi söker dig som är utbildad lärare för årskurs 4-6 gärna med bred behörighet.

Som person är du nytänkande och initiativtagande. Du ser möjligheter med förändring och värnar om olikheter.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 100 % med tillträde den 7 januari 2019.

Varmt välkommen med din ansökan senast den 181026.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Om Kungsbacka kommun
I Kungsbacka växer framtiden. Kommunen har 78 000 invånare och är en av de mest expansiva i Sverige. Här är nära till naturen och havet – och bara 20 minuter till Göteborg. Vi som jobbar på Kungsbacka kommun ser till att invånarna får god service med hög kvalitet. Det gör vi genom att låta kunnande, öppenhet och självständighet genomsyra allt vi gör. Ett gott bemötande skapar trygghet för invånarna. Vi arbetar aktivt med vår gemensamma värdegrund, Bitt, vilket står för bemötande, inflytande, tillgänglighet och trygghet. Läs gärna mer om oss och vårt arbete på www.kungsbacka.se.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 7 januari 2019
Löneform Individuell lönesättning.
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/778
Kontakt
  • Rektor Ingegärd Salmose, 0300- 83 54 54
Publicerat 2018-10-05
Sista ansökningsdag 2018-10-26

Tillbaka till lediga jobb