Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Vill du ha ett fritt och omväxlande arbete samt ingå i en professionell arbetsgrupp? Från Åsa utgår vår hemtjänstgrupp som ger vård och omsorg till personer boende i både Åsa och Frillesås. Vi jobbar med närhet till både hav och lantlig natur, endast 15 minuters körväg från centrala Kungsbacka.

Din roll hos oss
Som medarbetare inom hemtjänsten i Åsa/Frillesås ger du omvårdnad och social omsorg till personer boende i det egna hemmet. Du hjälper kunden i det vardagliga livet utifrån den enskildes individuella behov. Insatser utförs utifrån Socialtjänstlagen och efter delegering även utifrån Hälso- och sjukvårdslagen. Du bidrar till upplevelsen av trygghet genom ett lyhört, smidigt och professionellt bemötande. I ditt arbete ingår även deltagande vid upprättande av individuella genomförandeplaner, social dokumentation och hjälp med vardagsrehabilitering.

Din profil
Som person trivs du med att arbeta både i team och med att arbeta självständigt i ett flexibelt tempo. Du har förmåga att fatta egna beslut vid behov. Du har lätt för att anpassa dig till förändringar, ser möjligheter till förbättring och tar gärna initiativ till nya lösningar. För att passa i rollen som undersköterska hos oss behöver du vara lyhörd, empatisk och professionell. Du behåller fokus och är lugn, stabil och metodisk i ditt arbetssätt.

Vi söker främst dig som är utbildad undersköterska. Du ska inneha B-körkort. Du har god datorvana och är trygg med att hantera tekniska lösningar i det dagliga arbetet.

Mångfald
Vi välkomnar självklart sökande med olika bakgrunder.

Villkor
Vi erbjuder tillsvidaretjänst på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Hos oss finns viss möjlighet att önska tjänstgöring varannan eller var tredje helg.

Urval och intervjuer sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag. Dock senast 30 september 2018. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut tas.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform individuell
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/692
Kontakt
  • Hanna Vestklev, enhetschef, 0300-83 51 84
  • Karin Setterberg, metodutvecklare, 0300-83 82 20
Publicerat 2018-09-03
Sista ansökningsdag 2018-09-30

Tillbaka till lediga jobb