Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Vill du vara med när Kollaskolan utvecklas till en F-9 skola? Är du en lagspelare som vågar lira utanför boxen? Går du till jobbet på grund av ditt stora generösa engagemang i andra människor? Är du en vass relationsskapare som skapar trygghet och delaktighet för elever, föräldrar och kollegor?

På Kollaskolan i centrala Kungsbacka kommer du att känna arbetsglädje, utmanas och utvecklas, då vi tillsammans bidrar till ett stöttande arbetslag. Vi tror att du liksom vi gärna delar lyckade koncept, men också krispiga lärdomar. Vi sitter på det pedagogiska framtidståget tillsammans!

Rollen som lärare hos oss
Tillsammans med skolans elevhälsa och arbetslag arbetar du för att skapa det mest effektiva stödet för elever i behov av extra anpassningar och särskilt stöd. Du kommer att vara med i eller ansvara för undervisning både på grupp- och individnivå och finnas som stöd för eleverna. Du kan också komma att arbeta med hemundervisning. Du måste vara självständig då du kommer att behöva anpassa material och undervisningssituationer för att eleverna skall utvecklas så långt som möjligt mot målen. Tillsammans med EHT och arbetslag ska du kunna finna olika flexibla lösningar för eleven både i rum, tid och miljö. Arbete med eleverna ska utvärderas tillsammans med eleven för att hitta bästa möjliga möjlighet till att öka närvaron i skolan.

Din profil
Vi söker en inkluderande och utvecklingsbenägen lärare, i första hand dig som har en bred lärarbehörighet i teoretiska ämnen åk 6-9. Om du har erfarenhet av att undervisa elever med diagnos inom NPF är det meriterande.

Du är en pedagog som sätter fokus på kunskapsutveckling utifrån nationell läroplan, som brinner för utmaningen att hitta bästa lösning för varje elev, som är en kreativ lagspelare samt har ett stort hjärta för människors olikheter.

Verksamhetens uppdrag
Kollaskolan ligger i det nya stora bostadsområdet Kolla Parkstad och kommer på sikt att totalt rymma ca 700 elever.Vi vill göra skillnad för våra elever på Kollaskolan nu och i framtiden. Varje dag jobbar vi med att tillämpa den senaste vetenskapens insikter om motivation, hjärnan och välmående. Allt vi gör präglas av vår tro på eleven. Vi utgår från ett styrkefokus och det syns genom kreativitet, arbetsglädje och nyfikenhet. Det personliga ledarskapet och ett växande tankesätt är en viktig del av vår skolkultur.

Visionen för Kollaskolan är att skapa en skola för alla. Arbetet mot visionen bygger på att arbeta förebyggande med elevhälsa samt att utgå från en värdegrund som vilar på en bärande idé genom: kunskap, ansvar, respekt, trygghet och arbetsglädje.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på deltid/heltid (ange gärna önskad sysselsättningsgrad i din ansökan) med tillsättning enligt överenskommelse.

Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan senast 1 augusti.

#LI-KUNGSBACKA

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Individuell lönesättning.
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75-100%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/580
Kontakt
  • Rektor Marika Blomquist, 0300- 83 46 29
Publicerat 2018-07-04
Sista ansökningsdag 2018-08-01

Tillbaka till lediga jobb