Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Trivs du med ett omväxlande arbete? Vill du arbeta i en informativ och kommunikativ roll med service till elever, medarbetare och chefer? Då kan Kollaskolan vara din nya arbetsplats!

Vill du vara med när Kollaskolan utvecklas till en F-9 skola? Är du intresserad av att utveckla undervisningen för elever i grund- och grundsärskola på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet? Vill du delta i vårt utvecklingsarbete Välmående ger resultat?

Vi vill göra skillnad för våra elever på Kollaskolan nu och i framtiden. Varje dag jobbar vi med att tillämpa den senaste vetenskapens insikter om motivation, hjärnan och välmående. Allt vi gör ska präglas av vår tro på eleven, utgå från ett styrkefokus och det ska synas genom kreativitet, arbetsglädje och nyfikenhet. Det personliga ledarskapet och ett växande tankesätt är en viktig del av vår skolkultur.

Verksamhetens uppdrag
Vi på förvaltningen förskola & Grundskola är en av Kungsbacka kommuns tio förvaltningar. Vi ansvarar för att planera och driva kommunens förskolor, dagbarnvårdare och öppna förskolor, grundsärskola samt grundskolor och fritidshem.

Kollaskolan ligger i det nya stora bostadsområdet Kolla Parkstad och kommer på sikt att totalt rymma cirka 725 elever. Skolan är sedan höstterminen 2014 en F-9 skola med både grundskola och grundsärskola. Skolan är byggd utifrån en verksamhetsidé som beskriver arbetsro, trygghet samt inkludering som viktiga ord för en god lärandemiljö. Visionen för Kollaskolan är att skapa en skola för alla. Arbetet mot visionen bygger på att arbeta förebyggande med elevhälsa samt att utgå från en värdegrund som vilar på en bärande idé genom: kunskap ansvar, respekt, trygghet och arbetsglädje KARTA.

Vi söker nu en engagerad IKT-pedagog, som vill förkovra sig i Information, Kommunikation och Teknik.

Rollen som IKT-pedagog hos oss
Rollen som IKT-pedagog innebär att ansvara för vissa av våra digitala system men främst bedriva skolutveckling med utgångspunkt i de digitala pedagogiska processerna. Som IKT-pedagog är du en viktig tillgång för oss då du förväntas att informera, utbilda och kommunicera digitala möjligheter i den dagliga undervisningen både i grundskolan, grundsärskola samt förskolorna i området.

Omvärldsbevakning blir här en naturlig del av arbetet. Du kommer att arbeta med all skolans -och förskolornas personal så väl som elever med pedagogiska och en del tekniska frågor. Rollen innebär också att man deltar i kommunens nätverk för IKT-pedagoger samt har kontakt med leverantör av digitala verktyg.

Din profil
Vi söker dig som har lärarexamen och som har ett stort inre engagemang för IT-miljön. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av liknande roll. På Kollaskolan har vi mest iPad och PC samt arbetar i systemen: Unikum, Skola24, Office365. Som person är du kreativ, flexibel, serviceinriktad och noggrann. Du har ett effektivt och strukturerat arbetssätt och trivs med att samarbeta med andra. Du har god förmåga att strukturera ditt arbete utifrån verksamhetens behov och du tar stort ansvar över ditt arbete. Du är trygg i dig själv och trivs med att arbeta i ett relationsskapande arbetssätt.

Känner du igen dig? Då är du efterlängtad!

Vi värderar följande arbetsattityd och inställning högt:

  • Du har ett självledarskap och ett entreprenöriellt tänkande
  • Du tar reda på sådant Du inte vet
  • Du är prestigelös och ödmjuk och har ambition och drivkraft
  • Du vågar pröva och är inte rädd för att göra misstag
  • Du hanterar feedback väl och vill utvecklas.

Villkor
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag, dock senast 18 juni.

#LI-KUNGSBACKA

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Individuell lönesättning.
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/474
Kontakt
  • Rektor Torbjörn Andersson, 0300- 83 54 76
Publicerat 2018-06-04
Sista ansökningsdag 2018-08-20

Tillbaka till lediga jobb