Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Vi söker nu 2 deltidstjänster på 75% som stödassistent till korttidsverksamheten Läger inom Individ och familjeomsorg i Kungsbacka kommun.

I rollen som stödassistent hos oss
Som stödassistent kommer du tillsammans med kollegor och koordinatorer i nära samarbete med enhetschef, samordna insatserna från beslut till verkställighet och uppföljning. I rollen ingår även att du ska stötta och vägleda extrapersonal utifrån verksamhetens förhållningssätt och behov.

Det dagliga arbetet innebär bland annat;

  • Arbete med barnen i verksamheten vardagar och lov samt 1 helg/ månad
  • Samordna, dokumentera och följa upp insatserna
  • Handleda och arbetsleda extrapersonal
  • Genomförande av aktiviteter innan, under och efter vistelsen
  • Planera och hålla i möten och introduktioner
  • Effektivisera och utveckla arbetsflöden
  • Övriga förekommande administrativa uppgifter

Din profil
Du har eftergymnasial utbildning till exempel aktiveringspedagog, socialpedagog, stödpedagog eller likvärdig utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant i förhållande till uppdraget. Du innehar B-körkort och kan uttrycka dig väl på svenska i både i tal och skrift. Du har erfarenhet av arbete med personer med olika funktionsvariationer och kan kommunicera med människor i olika situationer.

Du har god samarbetsförmåga, ett gott bemötande och är serviceinriktad. Du känner dig bekväm i rollen som ledare och det är ett stort plus om du har vana av att leda och planera gruppaktiviteter. Du har ett utvecklat ordningssinne, har god datavana och är inte rädd för att lära dig ny teknik.

Du trivs med att ha olika arbetsuppgifter och kan prioritera dina uppgifter utifrån behov att du är flexibel, förändringsbenägen och kan ta egna initiativ. Vi ser det som meriterande att du har erfarenhet av arbete i Medvind, Combine och lågaffektivt bemötande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Korttidsvistelse
Till en korttidsvistelse kommer barn och ungdomar med funktionsvariationer, exempelvis i form av vardagsutökning, dagläger, lov eller helgläger. En familj kan till exempel behöva korttidsvistelse om barnet behöver stimulans och miljöombyte eller om föräldrar och anhöriga behöver avlastning. Vi ordnar också olika aktiviteter.

Villkor
Vi erbjuder 2 tjänster på 75 % med start måndag den 20 augusti. Varmt välkommen med din ansökan redan i dag, sista ansökningsdag är 3 juni 2018. Urval kan komma att ske löpande.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 20 augusti
Löneform Individuell
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 75%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/389
Kontakt
  • Henrik Andersson, 0300- 83 50 39
Publicerat 2018-05-15
Sista ansökningsdag 2018-06-03

Tillbaka till lediga jobb