Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Vill du göra skillnad varje dag? Tycker du om att arbeta med människor? Är du initiativrik och lyhörd för kundens behov? Känner du en självklar respekt för dina medmänniskor?

Vi söker dig som delar vår inställning; vi Vill, Vågar och Kan!

Verksamhetens uppdrag Befattningens roll och mål
Signeshus/Djäknegården ligger i centrala Kungsbacka och är kommunens största vård- och omsorgsboende med sammanlagt 10 avdelningar med inriktning somatik och demens. Totalt består boendet av 116 lägenheter och cirka 120 medarbetare. Vi vill kunna erbjuda ett tryggt boende, där vi ser samarbete som en nyckelfaktor för vår verksamhet. Som undersköterska hos oss bidrar du till upplevelsen av trygghet genom ett lyhört, smidigt och professionellt bemötande. I ditt arbete ingår att upprätta individuella genomförandeplaner och social dokumentation. Vi arbetar målinriktat med nationella register såsom BPSD och Senior Alert.

Just nu behöver vi förstärkning till en av våra demensenheter med inriktningen geropsyk (Brokö) samt till en somatisk avdelning.

Din profil
Vi söker dig som är utbildad undersköterska, har grundläggande datorvana och är duktig på dokumentation. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom psykiatrin.

Har du körkort är detta meriterande. Som person trivs du med att arbeta självständigt och har förmåga att fatta snabba beslut vid behov. Du är lösningsorienterad, relationsinriktad, positiv och empatisk.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Villkor
Vi erbjuder fyra tillsvidareanställningar på heltid/deltid. Tillsättning sker enligt överenskommelse. I vår förvaltning arbetar vi tillsammans över hela verksamhetsområdet Vård & Omsorg. Arbetstiderna för dagtjänstgöring är förlagda till dag, kväll och helgtjänstgöring.

Varmt välkommen med din ansökan senast 13 juni 2018. Urval och anställning kommer att ske löpande.

För att möta morgondagens utmaningar eftersträvar Kungsbacka kommun mångfald och välkomnar sökanden med alla sorters bakgrund.

#LI-KUNGSBACKA

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Individuell lönesättning.
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad 70-100%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/352
Kontakt
  • Enhetschef Linda Ågren, 0300- 83 46 02
Publicerat 2018-05-04
Sista ansökningsdag 2018-08-31

Tillbaka till lediga jobb