Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

I Kungsbacka växer framtiden. Som en av landets främsta tillväxtkommuner satsar vi hårt på att ha en riktigt bra verksamhet och service med hög kvalitet för våra 77 000 invånare. I Kungsbacka är kunnande, öppenhet och självständighet i arbetet viktigt. Ett gott bemötande ska skapa trygghet för invånarna. Läs mer på www.kungsbacka.se.

Om oss                                                                                                                          
Elof Lindälvs gymnasium ligger centralt i Kungsbacka med cirka 10 minuters promenadavstånd från pendeltågsstation/resecentrum. Skolan har omkring 1400 elever. Vår verksamhet är indelad i fem skolenheter med en verksamhetschef som har ett övergripande ansvar och en rektor som ansvarar för respektive skolenhet. På Elof Lindälvs gymnasium finns både högskoleförberedande program, yrkesprogram, IM samt Gymnasiesärskolans nationella program. Du kan läsa mer om oss på www.eloflindalvsgymnasium.kungsbacka.se

Skolenhet 4 söker nu en yrkeslärare, kock till restaurang och livsmedelsprogrammet. Vi erbjuder en 50% visstidsanställning med start höstterminen 2018 till och med mars 2019. Anställningen kan komma att förlängas.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter består av undervisning i programgemensamma ämnen, inom främst restaurang och livsmedel. Du ingår i ett programarbetslag och deltar i alla arbetsuppgifter som är aktuella för arbetslaget.

Kvalifikationer
Du är legitimerad gymnasielärare med behörighet att undervisa i ämnet kock. Vi söker dig, som är flexibel, öppen, har god samarbetsförmåga och kan inspirera andra Vi sätter stort värde på ditt engagemang, din pedagogiska kompetens och dina handledaregenskaper. Du kommer att arbeta i programarbetslag och ser dig själv som en del av en större helhet där alla bidrar till att eleverna får möjlighet att lyckas med sina studier.

En stor fördel
är om du har ett stort kontaktnät inom branschen, har färsk arbetslivserfarenhet inom servering.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi ser gärna att du är behörig lärare.

Du är välkommen med din ansökan senast 2018-05-23. Vi behandlar ansökningarna löpande. Tjänsten kan komma att dras in om förutsättningarna förändras.

#LI-KUNGSBACKA

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Augusti 2018
Löneform Individuell lönesättning.
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/308
Kontakt
  • Rektor Birgith Fahlstedt, 0300- 83 35 14
Publicerat 2018-04-25
Sista ansökningsdag 2018-05-23

Tillbaka till lediga jobb