Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Trivs du med ett varierande, praktiskt arbete i både inne- och utemiljö?
Då är det kanske du som är vår nästa kollega!

Förvaltningen för Service uppdrag
Service huvuduppdrag är att utveckla, leverera och samordna all den service som kommunens alla förvaltningar i sin tur behöver för att deras respektive kärnverksamhet ska nå framgång och utvecklas. Att våra förvaltningar uppfattar oss på ett positivt sätt är en grundläggande förutsättning för en framgångsrik verksamhet. För att möta förvaltningarnas olika förväntningar är det vår ambition att alltid vara enkla att nå och förstå och att visa engagemang i varje situation.

Område Fastigheter inom Service hyr internt ut kommunägda och inhyrda fastigheter och lokaler till kommunens verksamheter och samordnar ny- och ombyggnationer. Vi svarar för hyresadministration, underhåll, fastighetsdrift- och skötsel samt verksamhetsservice. Totalt förvaltas 392 000 kvm lokaler.

Rollen som fastighetstekniker hos oss
Som fastighetstekniker kommer du att ansvara för inre- och yttre fastighetsskötsel, akutunderhåll och verksamhetsvaktmästeri. Vi arbetar i många olika typer av fastigheter såsom skolor, förskolor och äldreboenden, stall och klubbhus vilket ger en varierande och utvecklande arbetsvardag. Arbetet är brett och här ingår bland annat daglig tillsyn, skötsel och akuta arbeten i fastigheterna. Du planerar och utför även skötselåtgärder enligt ronderingsschema. Du har löpande kontakt och hjälper kunder med praktiska göromål som flytt och montering av inventarier. Andra arbetsuppgifter är reparationer, samordning och kontroll av entreprenörer, häckklippning, rensning av rabatter och kontroll av brand- och inbrottslarm.

Din profil
Vi söker dig som har praktisk gymnasieutbildning med brett hantverkskunnande, eller liknande erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet från serviceyrken med kundnära vaktmästeritjänster samt kunskaper om maskiner och underhåll. Har du utöver detta påbyggnadsutbildning inom fastighetsteknik är den en bonus.

Vidare har du baskunskaper inom el och VVS med god datorvana och programförståelse. B-körkort är ett krav.

Som person är du ansvarstagande och tillmötesgående. Du är mån om att ge god service och gott bemötande till såväl interna som externa kunder. Du är lugn och stabil samt har ett lösningsfokuserat arbetssätt som är flexibelt och kan anpassas utifrån situation och verksamhetens behov.

Villkor
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag, dock senast 3 december 2017. 

Vi ser hoppfullt fram emot din ansökan!

#LI-KUNGSBACKA

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Individuell lönesättning.
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/844
Kontakt
  • Enhetschef Thomas Nilsson, 0300- 83 79 18
Publicerat 2017-11-14
Sista ansökningsdag 2017-12-03

Tillbaka till lediga jobb