Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en dynamisk kommun där både människor och företag växer. Nu söker vi fler kollegor som också drivs av mod, ansvar och nytänkande. Vill du bli en av oss?

Vill du vara med och skapa världens bästa vård- och omsorgsboende? Vi ska starta Sandlyckans boende 1 september 2018 och söker två enhetschefer som vill, vågar och kan anta utmaningen. Vi söker ledare som skapar delaktighet för våra medarbetare utifrån ett kundfokus. Våra boenden präglas av att alla ska känna sig välkomna, trygga och nöjda.  

Våra kundundersökningar visar på att vi är bättre än bra och nu satsar vi på att bli bäst.

Sandlyckans Vård- och Omsorgsboende
Sandlyckan i Kullavik ligger naturskönt beläget mellan hav och skog. Boendet ligger i anslutning till ett nybyggt bostadsområde. På tio minuter når du Kullaviks centrum med mataffär, apotek, caféer och restauranger. Boendet kommer att bestå av 60 lägenheter och cirka 65 medarbetare.

Ditt uppdrag
Du och din kollega kommer till en början att fokusera på rekrytering då medarbetare behöver vara på plats till sommaren. Som enhetschef är du direkt underställd verksamhetschefen för Vård och Omsorgsboende och Hemsjukvården. Du ansvarar för enheten tillsammans med din chefskollega och har resultatansvar för ekonomi, personal och verksamhet. Du ingår i ledningsgrupp där du tillsammans med verksamhetschefen och övriga enhetschefer initierar, stödjer och leder verksamhetens processer.

Vi erbjuder dig en utåtriktad roll där du har mycket kontakter med kunder, anhöriga, hemsjukvård och biståndsenheten. I arbetet har du inte bara ett nära samarbete med dina chefskollegor och medarbetare utan även med övriga chefskollegor och våra stödfunktioner inom ekonomi, HR och kommunikation.

I Kungsbacka kommun satsar vi på att utbilda vår personal och våra chefer får bland annat gå UL, utvecklande ledarskap.

Din profil
Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning och några års erfarenhet. Du har även erfarenhet som chef inom liknande verksamhet. Vi förutsätter att du är en van användare av digitala verktyg samt att du kan uttrycka dig väl både muntligt och skriftligt. För tjänsten krävs att du har körkort.

Du tycker om att leda andra människor och som ledare ser du vikten av att vara ett föredöme. I ord och handling lyfter du fram de värderingar som vår verksamhet utgår från, och du lutar dig mot dem när du fattar beslut. Genom ditt ledarskap får du andra att vilja och våga samt inspirerar till nytänkande och utveckling samt skapar möjlighet för andra att ta mer ansvar och vara med och påverka beslut.

Du är strategisk och ser på sakers långsiktiga betydelse och konsekvenser och anpassar dina handlingar till detta. Du är ansvarstagande och fullföljer ditt uppdrag hela vägen. Du tar dig tid att lyssna och tar vara på medarbetarnas synpunkter. Du är ärlig och tydlig när du ger feedback. Som person kan du bygga tillitsfulla relationer samt har god samarbetsförmåga. Ditt sätt att möta människor med värme, energi och respekt skapar entusiasm och arbetsglädje som får andra att anstränga sig mer. Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse.

Vi erbjuder två tillsvidareanställningar på heltid med start enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan senast 5 november 2017.

#LI-KUNGSBACKA

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/750
Kontakt
  • Helene Ljungqvist, verksamhetschef, 0300- 83 81 92
  • Louise Gardbring, rekryteringsspecialist, 0300- 83 42 75
Publicerat 2017-10-13
Sista ansökningsdag 2017-11-05

Tillbaka till lediga jobb