Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en dynamisk kommun där både människor och företag växer. Nu söker vi fler kollegor som också drivs av mod, ansvar och nytänkande. Vill du bli en av oss?

Vill du ha ett fritt och omväxlande arbete samt ingå i en professionell arbetsgrupp med positiv anda där kundens behov står i fokus? Centralt i Kungsbacka med närhet till pendeln ligger Signeskulle hemtjänst. Vi söker nu medarbetare som vill göra skillnad tillsammans med oss!

Din roll hos oss som medarbetare inom Hemtjänsten
Du hjälper kunden i det vardagliga livet utifrån dennes behov i form av omvårdnad och social omsorg. I ditt arbete ingår även upprättande av individuella genomförandeplaner, delegerade sjukvårdsinsatser och hjälp med vardagsrehabilitering. Det är av betydelse att du är lyhörd och professionell i ditt bemötande samt har förmåga att förmedla trygghet.

Din profil
Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller dig som har annan relevant utbildning och/eller erfarenhet. Du har ett genuint intresse för Vård och Omsorg och är trygg med att hantera tekniska lösningar i det dagliga arbetet. Du bör inneha B-körkort.

Som person trivs du med att arbeta självständigt, är flexibel samt har förmåga att fatta snabba beslut om situationen kräver. Du är vidare lyhörd, stabil, relationsskapande och professionell i ditt bemötande.

Villkor
Vi erbjuder tillsvidareanställningar på deltid till utbildade undersköterskor och månadsanställningar på deltid till dig som har annan relevant utbildning och/ eller erfarenhet. Tillträde och sysselsättningsgrad sker enligt överenskommelse.

Urval och intervjuer sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag, dock senast den 31 augusti. Då vi vill ha fler medarbetare med språk- och kulturkompetens, välkomnar vi sökande med alla etniska bakgrunder.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Individuell lönesättning.
Sysselsättningsgrad 50%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/613
Kontakt
  • Enhetschef Andreas Andersson, 0300- 83 83 56
Publicerat 2017-08-11
Sista ansökningsdag 2017-08-31

Tillbaka till lediga jobb