Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en dynamisk kommun där både människor och företag växer. Nu söker vi fler kollegor som också drivs av mod, ansvar och nytänkande. Vill du bli en av oss?

I Kungsbacka växer framtiden. Som en av landets främsta tillväxtkommuner satsar vi hårt på att ha en riktigt bra verksamhet och service med hög kvalitet för våra 80 000 invånare. I Kungsbacka är kunnande, öppenhet och självständighet i arbetet viktigt. Ett gott bemötande ska skapa trygghet för invånarna. Läs mer på www.kungsbacka.se.

Om oss på Aranäsgymnasiet
Aranäsgymnasiet har omkring 1250 elever. Här finns högskoleförberedande program, yrkesprogram, individuella program, Gymnasiesärskola samt det internationella programmet International Baccalaureate, IB. Vi startade under hösten 2015 Introduktionsprogrammens språkintroduktion. Verksamheten är indelad i fem skolenheter med en rektor som ansvarar för respektive skolenhet.

Om oss på Beda Hallbergs gymnasium
Vi är en liten kommunal gymnasieskola i alternativ lärandemiljö med ett varierat arbetssätt och undervisningsupplägg. Skolan erbjuder samhällsvetenskapsprogrammet inriktning beteendevetenskap med profil kommunikation och ledarskap. Vi vänder oss både till den som söker ett litet kommunalt alternativ direkt från högstadiet och till ungdomar mellan 16 och 20 år som vill tillbaka till studier och meningsfull sysselsättning. Eftersom vi är en liten skola har vi möjlighet att skräddarsy upplägg utifrån önskemål.

Om tjänsten
Du kommer att arbeta med förebyggande elevhälsoarbete tillsammans med skolans elevhälsoteam. I teamet ingår kurator, skolsköterska, specialpedagog/speciallärare, skolpsykolog, fritidsledare och skolläkare. Studie- och yrkesvägledare arbetar tillsammans med elevhälsoteamet.

Elevhälsan ska arbeta förebyggande och kopplat till det uppdraget ingår att medverka i skolans utvecklingsarbete. I dina arbetsuppgifter ingår mottagning av elever under mottagningstid samt journalhantering i PMO.

Du har lätt för att samverka med andra över olika kompetensgränser i enlighet med elevhälsans gemensamma mål. Du kommer att arbeta med elever på Introduktionsprogrammens språkintroduktion varför språkkunskaper utöver svenska och engelska är meriterande. Elevhälsan samordnas av biträdande gymnasiechef.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning mot skolsköterska, distriktsköterska eller barnsjuksköterska. Erfarenhet av att arbeta som skolsköterska och journalhantering i PMO är meriterande. 

Erbjudande
Vi erbjuder en tillsvidaretjänst om 30 % på Aranäsgymnasiet och 20 % på Beda Hallbergs gymnasium, totalt 50 %. Tillträde sker enligt överenskommelse. De båda skolenheterna är förlagda till samma hus. 

Varmt välkommen med din ansökan senast 15 januari. Urval sker löpande.
Gott nytt 2018!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Individuell lönesättning.
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/952
Kontakt
  • Gymnasiechef Christer Hagman, 0300- 83 33 01
  • Verksamhetschef för Elevhälsan Åsa Bergström, 0300- 83 57 10
  • Vårdförbundet Jeanette Viggeborn, 0300- 83 35 18
Publicerat 2017-12-27
Sista ansökningsdag 2018-01-21

Tillbaka till lediga jobb