Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Vill du göra skillnad varje dag? Tycker du om att arbeta med människor? Är du initiativrik och lyhörd för kundens behov? Känner du en självklar respekt för dina medmänniskor?

Vi söker dig som delar vår inställning; vi Vill, Vågar och Kan!

Verksamhetens uppdrag
Åsa vård- och omsorgsboende ligger nära havet och erbjuder ett hälsofrämjande boende med vacker och varmt välkomnande inredning. Omgivande trädgårdar med uteplatser, promenadstigar och träningsredskap, inbjuder boende till avkoppling, gemenskap och aktivitet. Boendet består av 60 lägenheter med inriktning somatik och demens.

Befattningens roll och mål
Som medarbetare hos oss bidrar du till upplevelsen av trygghet genom ett lyhört, smidigt och professionellt bemötande. I ditt arbete ingår att upprätta individuella genomförandeplaner och social dokumentation. Vi arbetar målinriktat med nationella register såsom BPSD och Senior Alert.

Hos oss arbetar omsorgspersonalen flexibelt och det är en självklarhet att arbeta i hela verksamheten. Vi välkomnar dig som vill bidra till att utveckla vår verksamhet.

Din profil
Vi söker dig som har ett stort vårdintresse, har en pågående undersköterskeutbildning eller redan är utbildad undersköterska. Du har god datorvana och är duktig på dokumentation. Det är också meriterande om du har vidareutbildning eller erfarenheten inom demensvård och erfarenhet av att arbeta utifrån ett salutogent förhållningssätt.

Som person är du positiv, kreativ, självständig och lösningsorienterad. Vi ser det som självklart att du är professionell mot din omgivning. Du är metodisk i ditt arbetssätt och hjälpsam mot dina kollegor.

Känner du igen dig? Då är du efterlängtad att bli en av oss!

Villkor
Vi söker två personer till natten och två personer till dagen. Arbetstiderna för dagtjänstgöring är förlagda till dag, kväll och helgtjänstgöring.Vi erbjuder tillsvidareanställningar med sysselsättningsgrad enligt överenskommelse. Tillsättning sker enligt överenskommelse.

I vår förvaltning arbetar vi tillsammans över hela verksamhetsområdet Vård & Omsorg.

Urval och intervjuer sker löpande så varmt välkommen med din ansökan redan i dag, dock senast den 30 november 2018.

För att möta morgondagens utmaningar eftersträvar Kungsbacka kommun mångfald och välkomnar sökanden med alla sorters bakgrund. 

#LI-KUNGSBACKA

Anställningsform Umowa o pracę na czas nieokreślony
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad Enligt överenskommelse
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/828
Kontakt
  • Enhetschef Susanne Törnberg , 0300- 83 38 05
  • Enhetschef Katarina Sollin , 0300- 83 38 06
  • Koordinator Ewa Hallen, 0300-83 38 12
  • Koordinator Susanne Gjösti, 0300-83 38 04
Publicerat 2018-10-17
Sista ansökningsdag 2018-11-30

Wróć do ofert pracy