Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Vi erbjuder en stimulerande arbetsplats, med närhet till västkustens klippor, lugnet och långgrunda sandstränder.

Vi söker kollegor som är trygga, nytänkande, flexibla och som har nära till skratt. Vi tror att du samarbetar bra med din närmaste omgivning och har förmåga att skapa goda relationer till både elever, vårdnadshavare och kollegor.

Vi söker nu fritidspedagog och lärare för tillsvidareanställningar. Som medarbetare hos oss ansvarar du tillsammans med övriga kollegor för att ha kul på jobbet varje dag! Du bidrar med de kompetenser, kunskaper och erfarenheter som du besitter, för att göra uppdraget så bra och utmanande som möjligt.

Uppdraget som fritidspedagog
Ditt huvudansvar kommer bli att du tillsammans med en kollega ansvarar för undervisningen på fritidshemmet. Ni planerar, genomför och utvärderar för att skapa ett fritidshem, som håller hög kvalité utifrån målen i Lgr 11 och utifrån elevgruppens idéer och behov. Du medverkar även under skoltid och bidrar med din kompetens och fritidspedagogens perspektiv. Som fritidspedagog på Åsaskolan följer du samma elevgrupp från F-klass till åk 3. Alternativt arbetar du med vår verksamhet för de äldre eleverna i åk 4-6 och har då din tjänst i åk 4. På så sätt skapas kontinuitet och möjlighet ges till progression för eleverna. Du kommer att ingå i ett arbetslag och samarbeta tätt med lärare och andra fritidspedagoger.

Uppdraget som lärare
I rollen som lärare för åk 2 kommer du med närmaste kollegor att planera, genomföra, analysera och utvärdera den pedagogiska undervisningen, för en stimulerande lärmiljö. Det kommer finnas utrymme för kollegialt lärande och att du tillsammans med  Åsaskolan deltar i Läslyftet.

En hälsning och önskan från vårt elevråd på Åsaskolan
"Att du kan anpassa undervisningen efter elevers utveckling och behov. Att du är en lärare som är bra på relationer. Att du är en lärare som kan variera din undervisning. Att du är en bra ledare och tydlig med vad som gäller för oss elever."

Din profil
Vi söker dels dig som är behörig Fritidspedagog och väl förtrogen med fritidshemmets uppdrag i Lgr 11. Vi söker också dig som är behörig lärare för åk 2 med engagemang att anpassa verksamheten efter elevgruppens behov. 

Vi ser det som en självklarhet att du är positiv till digitala hjälpmedel. 

Verksamhetens uppdrag
Åsaskolan ligger mitt inne i Åsa tätort. Det är en F-9 skola med 690 elever. Verksamheten leds av tre rektorer. Fem minuters promenad från skolan ligger havet. Skolan är byggd som en by med flera hus som omger en damm. Det ligger en busshållplats alldeles utanför skolan, vilket ger goda kommunikationer och närhet till Kungsbacka centralort.

Vi arbetar i årskursvisa arbetslag med tätt samarbete. Vi arbetar aktivt för att minska barngruppernas storlek på fritidshemmet och våra fritidshem F-3 har cirka 30-35 elever. Fritidshemmet för 4-6 Är en gemensam avdelning och har därför fler elever. Åsaskolans organisation är uppbyggd så att du har goda möjligheter till planering med din närmsta kollega och de andra kollegorna på fritidshemmet. Ni har också gemensam planering i arbetslaget varje vecka.

För att hela tiden vara en skola som speglar samhället är det vidare angeläget med samarbete skola-omvärld. Lika viktigt för oss är det att sprida goda exempel och klokskap. Detta gör du tillsammans med våra skickliga pedagoger, med fördel genom kollegialt lärande.

Läs gärna mer om oss på vår blogg, här.

Villkor
Vi erbjuder tillsvidareanställningar på deltid/ heltid (80-100%) med tillträde 7 januari 2019. Urval sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag, dock senast 4 november.

Anställningsform Umowa o pracę na czas nieokreślony
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 80-100%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/823
Kontakt
  • Rektor Maria Franzén, 0300- 83 53 43
  • Rektor Fredrik Andreasson, 0300- 83 68 13
Publicerat 2018-10-19
Sista ansökningsdag 2018-11-04

Wróć do ofert pracy