Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Rollen som elevassistent hos oss
Vi på Kapareskolan söker ny kollega att arbeta i en åk 7 med att stötta och hjälpa elever i behov av särskilt stöd. En av dessa elever kommer att vara särskoleintegrerad.

Du kommer att ingå i ett arbetslag och arbeta i nära samarbete med mentorer i klassen och andra undervisande lärare. Vi tror att du som vi, såväl elever som personal, kommer uppleva skolan som en lugn, trygg och inspirerande arbetsplats.

Din profil
Erfarenhet av att arbeta som elevassistent och gärna med erfarenhet av särskoleintegrerad elev. 

Som person är du ansvarstagande, samarbetsvillig, självgående. Du har ett stort intresse av och god förmåga att skapa trygga elevrelationer och arbeta med elever som har behov av extra stöd och hjälp. 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Verksamhetens uppdrag
Kapareskolan ligger i en traditionsrik sjöfararbygd centralt på Onsalahalvön med Kungsbacka som närmaste stad men det är inte heller långt till storstaden Göteborg. Det attraktiva läget med närhet till havet och landsbygden ger skolan stora möjligheter till aktiviteter utanför klassrummet. Vi är en 7-9 skola och svarar för den fortsatta utbildningen av de barn som tidigare gått på tre stycken F-6 skolor i Onsala. Skolan är indelad i fyra parallella arbetslag om fyra till sex klasser i varje arbetslag. Speciallärare/pedagoger utgör ett femte arbetslag. Drygt 50 personer arbetar på skolan och vi har cirka 450 elever.

Villkor
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på deltid/heltid (75-100%) med tillsättning läsåret januari, 2019. Urval sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag, dock senast 4 november.

Anställningsform Umowa o pracę na czas nieokreślony
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75-100%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/805
Kontakt
  • Rektor Anders Svensson, 0300- 83 57 02
  • Rektor Ingrid Schiller, 0300- 83 57 01
Publicerat 2018-10-17
Sista ansökningsdag 2018-11-04

Wróć do ofert pracy