Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Vill du vara med och utveckla våra elever mot framtida lärande och välmående? Gillar du att utveckla och att samarbeta med olika professioner? Då ska du söka till oss i Vallda!

Om oss på förvaltningen för Förskola & Grundskola i Kungsbacka
Vårt mål är att ge barn och unga bästa tänkbara förutsättningar för ett inspirerande och långsiktigt lärande i en trygg miljö. Förvaltningen omfattar flera pedagogiska verksamheter samt en central funktion för administration, planering och utveckling. Sammanlagt är vi 2500 personer som arbetar med att rusta våra barn och unga för framtiden.

Vallda
Vallda är ett område i Kungsbacka som växer. Ett skol- och förskoleområde som satsar på att hitta nya sätt att lära för framtiden och för att möta varje individ utifrån deras behov. Vi arbetar utifrån från det som är bäst för barn. Arbetet bygger på forskning och beprövad erfarenhet.

Rollen hos oss innebär
Arbeta med handledning och kartläggning både på individ-, grupp- och organisationsnivå. Verka för skolnärvaro på olika nivåer. Ingå i elevhälsoteamen. Arbeta med utgångspunkt från elevens bästa i olika former utifrån behov. Har ett nära samarbete med elever, pedagoger, föräldrar och personal. Arbeta aktivt för att främja likabehandling och motverka alla former av kränkande behandling.

Din profil
Vi söker dig som är utbildad socionom eller motsvarande och har erfarenhet av arbete som skolkurator.

Som person är du nytänkande och initiativtagande. Du ser möjligheter med förändring, värnar om olikheter och vågar tänka nytt.

Det finns möjlighet att få vidareutbildning.

Vilkor
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 100% med tillträde enligt överenskommelse. Urval sker löpande och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan senast den 4 november.

Om Kungsbacka kommun
I Kungsbacka växer framtiden. Kommunen har 78 000 invånare och är en av de mest expansiva i Sverige. Här är nära till naturen och havet – och bara 20 minuter till Göteborg. Vi som jobbar på Kungsbacka kommun ser till att invånarna får god service med hög kvalitet. Det gör vi genom att låta kunnande, öppenhet och självständighet genomsyra allt vi gör. Ett gott bemötande skapar trygghet för invånarna. Vi arbetar aktivt med vår gemensamma värdegrund, Bitt, vilket står för bemötande, inflytande, tillgänglighet och trygghet. Läs gärna mer om oss och vårt arbete på www.kungsbacka.se.

#LI-KUNGSBACKA

Anställningsform Umowa o pracę na czas nieokreślony
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/800
Kontakt
  • Rektor Camilla Wingne Jörgensen, 0300-83 50 73
  • Rektor Ulrika Alnebeck, 0300-83 47 78
  • Skolpsykolog Maria Dellenmark Blom, 0300-83 50 54
Publicerat 2018-10-12
Sista ansökningsdag 2018-11-04

Wróć do ofert pracy