Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Är det din tur nu? Din tur att gå vidare till nya kreativa och spännande utmaningar?

Vi på Elof Lindälv i centrala Kungsbacka söker efter dig som tillsammans med oss vågar och vill göra skillnad för våra ungdomar. Hos oss är det viktigt med det relationella perspektivet och vi ser samarbete som en nyckelfaktor för en lyckad uppgift. Vi verkar för att utveckla både elevernas sociala förmågor och kunskapsytor för goda måluppfyllelser.

Verksamhetens uppdrag
Elof Lindälvs gymnasium är beläget centralt i Kungsbacka med cirka 10 minuters promenadavstånd från pendeltågsstation/resecentrum. Skolan har omkring 1400 elever. På Elof Lindälvs gymnasium finns högskoleförberedande program, yrkesprogram, introduktionsprogram och gymnasiesärskola. Vår verksamhet är indelad i fem skolenheter med en gymnasiechef som har ett övergripande ansvar och en rektor som ansvarar för respektive skolenhet. För mer information om oss, se gärna, här.

Vi söker nu en ny kollega till oss som lärare på Introduktionsprogrammen där undervisningen i huvudsak är på Språkintroduktion.

Befattningarnas roll och mål
Som medarbetare hos oss kommer du att utmanas, skratta och ha stor frihet under ansvar! Du kommer tillsammans med närmaste kollegor att planera, genomföra, analysera och utvärdera undervisningen. Undervisning kommer att ske till största del inom grundskolans kursplan men även inom gymnasiet. Mentorskap ingår i tjänsten.

Du arbetar för att våra ungdomar ska uppleva en meningsfull gymnasietid, genom uppmuntran till egna initiativ och aktiviteter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare för grundskolan eller gymnasiet med behörighet för att undervisa i matematik i kombination med annat ämne.

Vi ser också att du som söker har vilja och/eller erfarenhet att arbeta med nyanlända elever och har goda kunskaper om/erfarenhet av språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt. Vi ser gärna att du har goda IKT-kunskaper, duktig på dokumentation och är insatt i styrdokument.

Personliga kvalifikationer vi efterlyser hos dig är att du har god pedagogisk förmåga, är social, nytänkande, kreativ, samarbetsvillig och strukturerad.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning enligt överenskommelse.

Urval och intervjuer sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag, dock senast 31 oktober.

#LI-KUNGSBACKA

Anställningsform Umowa o pracę na czas nieokreślony
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/798
Kontakt
  • Rektor Pernilla Vilumsons, 0300- 83 34 31
Publicerat 2018-10-10
Sista ansökningsdag 2018-10-31

Wróć do ofert pracy