Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Trivs du med ett fritt och varierande arbete där du får göra nytta och arbeta för en bättre miljö? Då är du varmt välkommen att söka dig till oss!

Om rollen som miljöinspektör
Som inspektör på enheten Hälsoskydd ute arbetar du främst med att hantera prövning och tillsyn av små avloppsanläggningar. Även andra arbetsuppgifter förekommer såsom klagomålsärende och då främst buller, lukt, olägenhet och liknande. Du planerar och genomför tillsynsbesöken själv och administrerar dina ärenden i vårt ärendehanteringssystem. I tjänsten utövar du myndighetsutövning med fullt ansvar för ditt område, med långtgående delegation.

Om dig
Du är högskoleutbildad inom miljöområdet, exempelvis miljö- och hälsoskyddsinspektör och har erfarenhet av miljö- och hälsoskyddsfrågor. B-körkort är också ett krav men du behöver inte ha tillgång till egen bil då kommunen har en bilpool. Vi ser det som meriterande om du har några års erfarenhet som inspektör av små avlopp och gärna ha arbetat med buller eller naturvård.

På jobbet är du nyfiken och framåt och ser det kollegiala kunskapsutbytet som ett självklart givande och tagande. Du tillför energi och har förmåga att skapa engagemang i gruppen. Även om vi jobbar i team och projekt, så är det viktigt att du även trivs med självständiga arbetsuppgifter. Vidare är du lugn, stabil och kontrollerad i stressituationer där du kan behålla ett realistiskt perspektiv samt fokusera på rätt saker. Du uttrycker dig väl både i tal och i skrift och tar ansvar för ditt arbete samt strukturerar det på ett effektivt sätt. Du trivs med att jobba i en dynamisk miljö som kommer att utvecklas mycket de närmsta åren.

Om oss
Förvaltningen för Miljö & Hälsoskydds uppdrag är att värna miljön för att säkerställa en hållbar utveckling. Vi ansvarar för tillsynen enligt miljöbalken och livsmedelslagstiftningen. Vi arbetar med bland annat hälsoskyddsfrågor, tillsyn av miljöfarlig verksamhet, livsmedel, naturvård, avlopp, avfall, lantbrukets miljöpåverkan och förorenade områden. Vår målsättning är att alla ska kunna känna arbetsglädje och engagemang för sitt arbete och ha rätt förutsättningar för att med trygghet kunna utföra sina arbetsuppgifter.

Om miljö och samhällsnytta
Förvaltningen för Miljö & Hälsoskydds uppdrag är att värna miljön för att säkerställa en hållbar utveckling. Vår målsättning är att alla ska kunna känna arbetsglädje och engagemang för sitt arbete och ha rätt förutsättningar för att med trygghet kunna utföra sina arbetsuppgifter.

Om villkoren 
Vi erbjuder två tillsvidareanställningar på heltid med start omkring 1 februari 2019. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet för den här tjänsten

Varmt välkommen med din ansökan senast den 28 oktober 2018!

#LI-KUNGSBACKA

Anställningsform Umowa o pracę na czas nieokreślony
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/791
Kontakt
  • Kaj Jensen, 0300- 83 41 36
Publicerat 2018-10-10
Sista ansökningsdag 2018-10-28

Wróć do ofert pracy