Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Den 1 september 2018 slog vi upp portarna till det nya vård- och omsorgsboendet Sandlyckan. Nu finns möjligheten för dig, som vill, vågar och kan anta utmaningen att vara med på resan att fortsätta bygga och driva Sveriges bästa boende.

Vi söker dig med stort engagemang, glädje och ett positivt förhållningssätt. Vi söker personer med olika erfarenheter och bakgrunder. Hos oss finns möjlighet att växa och att lära i en kreativ miljö full av stor erfarenhet och kunskap. Du arbetar här med kompetenta kollegor i en fin boende- och arbetsmiljö. Vill du vara med och skapa ett team Sandlyckan där både kunder och medarbetare trivs?

Om oss
Sandlyckan ligger i Kullavik, endast drygt 15 minuter med buss från Linnéplatsen och dryga milen från Kungsbacka centrum.

Boendet ligger naturskönt beläget mellan hav och skog och i anslutning till ett nybyggt bostadsområde. På några minuter når du Kullaviks centrum med mataffär, apotek, caféer och restauranger. Boendet består av sex enheter med vardera tio lägenheter, fyra av enheterna har inriktning demens och två har inriktning somatik. Sandlyckans fina lokaler möjliggör till att skapa en meningsfull vardag med aktiviteter och gemenskap för kunder och medarbetare. På boendet finns förutom spa och flera aktivitetsrum även en vacker och stimulerande trädgård.

Din profil 
Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Du behöver vara intresserad av ny teknik och att använda innovativa redskap i ditt arbete. Det är meriterande med erfarenhet från olika ombudsuppdrag som exempelvis dokumentation, kost, aktiviteter och hygien.

I jobbet ger du en god omvårdnad och social omsorg utifrån kundens behov. Du skapar trygghet och utstrålar ett lugn genom ett metodiskt arbetssätt vilket bidrar till kundens välbefinnande. I ditt arbete ingår även social dokumentation, olika hälso- och sjukvårdsuppgifter samt att planera och utföra dagliga aktiviteter för en trivsam tillvaro för våra kunder.

Du är ansvarsfull och ska med ditt positiva sätt och engagemang bidra till en god arbetsmiljö. I ditt arbete utgår du från vår värdegrund och arbetsplatskultur:
- vi levererar
- vi samarbetar
- vi tänker nytt
- vi välkomnar

Vi hoppas du vill vara en del av vårt team och ser fram emot din ansökan.

Vi erbjuder
tillsvidareanställning på dag- och kvällstid med önskad sysselsättningsgrad mellan 50-100%. Urval kommer att ske löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag, dock senast 28 oktober 2018.

#LI-KUNGSBACKA

Anställningsform Umowa o pracę na czas nieokreślony
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Sysselsättningsgrad 50-100%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/786
Kontakt
  • Enhetschef Anneli Hafström, 0300- 83 81 70
  • Enhetschef Sandra Nilsson, 0300- 83 81 69
Publicerat 2018-10-09
Sista ansökningsdag 2018-10-28

Wróć do ofert pracy