Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Vi söker kvällssjuksköterskor som vill ta ansvar och vågar tänka nytt till Hemsjukvården i Kungsbacka. Vill du göra skillnad tillsammans med oss?

Om Förvaltningen för Vård & Omsorg
Vi är 1200 medarbetare som ger våra invånare omsorg och sjukvård, i hemmet eller på vård och omsorgsboende. I nära dialog med patient och anhöriga formar vi en god och säker vård. Hemsjukvården i Kungsbacka vårdar patienter i alla åldrar. Vi står inför en spännande utmaning med utveckling av den digitala tekniken som ska ge oss möjlighet till ett ökat mobilt arbetssätt.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har erfarenhet som sjuksköterska inom kommunal sjukvård och har arbetat kväll. Du innehar B-körkort.

Som person är du nyfiken och tar ansvar för ditt arbete där du planerar, organiserar och prioriterar dina uppgifter på ett effektivt sätt. Du är flexibel, har en god samarbetsförmåga och ett professionellt förhållningssätt.

Villkor
Vi erbjuder tillsvidareanställningar på deltid eller heltid med tillsättning enligt överenskommelse. Tjänstgöringen påbörjas kl. 15.30 och med varierande avslut, kl. 22 eller kl. 23.

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag, dock senast 30 november 2018.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Umowa o pracę na czas nieokreślony
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Sysselsättningsgrad 50-100%
Ort Kungsbacka kommun
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/783
Kontakt
  • Enhetschef jour/pool Joakim Swärd, 0300- 83 52 12
  • Enhetschef Margareta Thornqvist, 0300- 83 84 37
Publicerat 2018-10-09
Sista ansökningsdag 2018-11-30

Wróć do ofert pracy