Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Söker du nya utmaningar där du får utlopp för ditt driv? Då tror vi att du har hittat rätt! Välkommen till oss på Hemteamet. Hos oss ansvarar du för att insatserna utförs metodiskt, pedagogiskt och utifrån ett salutogent förhållningssätt.

Vi söker dig som gillar utmaningar, gärna kavlar upp ärmarna och skapar glädje, effekt och nytta. Är du den vi söker?

Vad kommer du att få göra som boendestödjare i Hemteamet?
I ditt uppdrag hos oss kommer du ges utrymme att arbeta med metodutveckling av verksamheten och vara med och forma arbetssätt som behövs för att möta framtiden. Vi som arbetar i hemteamet ger alla boendestöd till personer med psykiska funktionsnedsättningar och personer inom LSS personkrets 1. Vi arbetar bland annat i individens hem och i vardagen är vi ett stöd genom att träna färdigheter och via samtal motivera den enskilde individen till positiva förändringar i livssituationen. Vi arbetar utifrån en psykiatrisk rehabiliteringsmodell i syfte att förbättra personernas möjligheter till återhämtning.

Vilka är uppdragets kvalifikationer?
Vi söker dig som har läst omvårdnadsprogrammet med psykiatriinriktning och/eller är socionom, socialpedagog, arbetsterapeut eller har annan utbildning inom området som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har erfarenhet från arbete med personer som innehar psykiska funktionsnedsättningar och/ eller personer som tillhör LSS personkrets 1 och innehar B-körkort.

Vi ser det som meriterande om du har kunskaper om psykiatrisk rehabilitering och arbetsmetoder. Det är även meriterande om du har kunskap och erfarenhet från arbete inom områdena neuropsykiatri och missbruk, eller från arbete med personer som tillhör LSS personkrets 1.

Som person är du flexibel, kreativ, samarbetsvillig, har en personlig mognad och tycker om att arbeta självständigt utifrån mål och planer. Vidare är du engagerad i ditt arbete och har en positiv människosyn. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vilken är verksamheten?
Vi på förvaltningen för Individ & Familjeomsorg i Kungsbacka ger socialt stöd till barn, unga och vuxna. Vårt syfte är att erbjuda lättillgänglig hjälp som skapar trygghet och främjar självständighet utifrån individens unika villkor.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning enligt överenskommelse. Arbetstiden är idag schemalagt utöver ordinarie arbetstid till var 6:e helg och en kväll i veckan.

Varmt välkommen med din ansökan senast 26 oktober. Urval sker löpande.

Anställningsform Umowa o pracę na czas nieokreślony
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/781
Kontakt
  • Enhetschef Anneli Ström, 0300- 83 74 65
Publicerat 2018-10-05
Sista ansökningsdag 2018-10-26

Wróć do ofert pracy