Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Vi erbjuder ett viktigt pedagogiskt arbete, där du tillsammans med barnen får möjlighet att skapa i olika material, gå promenader, sjunga, busa, spela spel  och andra motiverande aktiviteter tillsammans med våra härliga barn. 

Vi tror på samarbete och vill utveckla verksamheten för barnens och miljöns bästa.

Vi ansvarar tillsammans för att skratta på jobbet varje dag, men också utmanas. Är du redo?

Din profil
Du är utbildad Barnskötare och vill utvecklas och lära tillsammans med barnen och övriga pedagoger. Du är positiv och lyhörd för barnens behov i ett nära samarbete med barnen. Ditt bemötande är professionellt mot barn, föräldrar och kollegor.

Du vill vara delaktig och tycker att det är viktigt att utveckla verksamheten i förskolan.  Goda relationerna skapar du bl.a. genom kommunikation med barn, föräldrar och medarbetare. Det är självklart för dig att använda dator för dokumentation och att synliggöra pedagogiska relationer och lärande i vardagen.

Just nu söker vi medarbetare för olika åldersgrupper. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om oss på Spårhaga förskola
Hos oss skall det vara roligt och spännande att vara, varje barn ska känna sig tryggt, bli respekterad, lyssnad på och ha möjlighet till inflytande. Vi utgår från att barn, precis som vuxna försöker förstå och erövra världen och hur den hänger ihop. Vi utgår också från att varje barn är intelligent och kompetent med en inneboende kraft och vilja att utforska och lära tillsammans med andra genom lek och socialt samspel.

Alla pedagoger får en egen mini iPads för att förenkla vardagen runt bl.a. dokumentation och kommunikation.

Vårt fokus är att arbeta utifrån Relationell pedagogik som förhållningssätt och bemötande, där vi har ett pågående arbete med forskare från Malmö högskola. Vi utbyter erfarenheter och lärdomar kring fokusområdet genom olika sammankomster på förskolorna i området.

Förskolans barnhälsoteam bestående av specialpedagog, logoped, psykolog och förskolechef som stöttar pedagogerna genom handledning och coachar för bästa möjliga stöd.   

Villkor
Vi erbjuder en visstidsanställning på 100% med start den 7 januari 2019.

Välkommen med din ansökan senast 21 oktober. Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden.

Anställningsform Umowa o pracę na czas określony 3-6 miesięcy
Anställningen avslutas 2019-06-30
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/769
Kontakt
  • Förskolechef Annette Kimmehed, 0300- 83 60 04, annette.kimmehed@kungsbacka.se
Publicerat 2018-10-01
Sista ansökningsdag 2018-10-21

Wróć do ofert pracy