Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Vill du bidra till att våra badgäster trivs och får den hjälp de behöver? Vill du ge service till andra människor och ansvara för säkerheten på Kungsbackas simhallar?

Arbetet och rollen som badmästare
I denna roll kommer du främst att jobba i Kungsbacka simhall, dock kan arbete också förekomma i Fjärås simhall. Arbetet är omväxlande och innehåller bland annat badbevakning, simundervisning, bemanning av kassa och café,  städning och vattenträning/vattengympa.

Din profil
Vi söker dig som är badvakts- och simlärarutbildad. Du har erfarenhet av simskola och arbete i simhall. Du är utbildad vattenträningsinstruktör och har erfarenhet av att leda vattenträning/vattengympa. Meriterande om du är HLR-/livräddningsinstruktör. 

Som person är du serviceinriktad, initiativrik och har god samarbetsförmåga.

Om förvaltningen för Kultur & Fritid 
Förvaltningen för Kultur och Fritid består av tre verksamhetsområden; Bibliotek, kulturliv & turism, Ung fritid och Bad, idrott och motion. Organisationen innefattar också en enhet för Folkhälsa, en enhet för Kommunikation och verksamhetsstöd och en enhet för Kvalitet och uppföljning.

Kungsbacka simhall 
I Kungsbacka simhall finns en 25-metersbassäng, undervisnings- och plaskbassäng, vattenrutschkana, bubbelpool, bastu och cafeteria. Fjärås simhall har en 25-meterbassäng, plaskbassäng, bastu och cafeteria. I båda simhallarna bedrivs också gym och gruppträningsaktiviteter i Actics regi.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillträde 1 december eller enligt överenskommelse. Du kommer att arbeta schemalagt, dag, kväll och helg.

Varmt välkommen med din ansökan senast 21 oktober.

Anställningsform Umowa o pracę na czas nieokreślony
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/764
Kontakt
  • Enhetschef Sara Nygren, 0300- 83 46 45
Publicerat 2018-10-04
Sista ansökningsdag 2018-10-21

Wróć do ofert pracy