Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Verksamhetens uppdrag
Vårt mål på förvaltningen Förskola & Grundskola är att ge barn och unga bästa tänkbara förutsättningar för ett inspirerande och långsiktigt lärande i en trygg miljö. Förvaltningen omfattar flera pedagogiska verksamheter samt en central funktion för administration, planering och utveckling. Sammanlagt är vi 2500 personer som arbetar med att rusta våra barn och unga för framtiden.

Presse Park och Linnea förskola ligger i Onsala, med närhet till både skog och hav. Vi har inspirerats av Reggio Emilia pedagogiken och har fyra avdelningar med barn mellan 1-5 år. Förskolan ingår i pedagogiskt område Norr.

Vi söker nu skickliga förskollärare och barnskötare som vill utvecklas tillsammans med oss!

Befattningens roll och mål 
Vi arbetar utifrån Reggio Emilia vilket innebär att inspirera för att stimulera och utmana barnen i deras utveckling utifrån läroplanens mål. Som medarbetare hos oss ansvarar du och närmaste kollegor för våra barn, där ni planerar, genomför och utvärderar den pedagogiska verksamheten med fokus på barnens nyfikenhet och upptäckande. Vi arbetar utifrån en gemensam arbetsplan med tydlig struktur och kontinuerligt med det systematiska kvalitetsarbetet 

Vi influeras också av tema ”Barns möte med hundra språk och teknik”. 

Din profil 
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare och barnskötare. Vi ser att du har goda kunskaper i IKT. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av Reggio Emilia pedagogiken. 

Som person är du nyfiken, lyhörd för din närmaste omgivning och bemöter såväl barn som vårdnadshavare och kollegor på ett professionellt sätt. Du har nära till skratt och tycker, precis som vi, att arbetsglädje, samarbete och entusiasm är nyckelfaktorer för en lyckad vardag.

Känner du igen dig? Då ser vi innerligt fram emot din ansökan.

Villkor
Vi erbjuder tillsvidareanställningar på heltid med tillträde den 8 januari 2019. Urval och intervjuer sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan idag, dock senast 24 oktober. 

Anställningsform Umowa o pracę na czas nieokreślony
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad 60-100%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/763
Kontakt
  • Förskolechef Elisabet Haglund, 0300- 83 55 53
Publicerat 2018-10-01
Sista ansökningsdag 2018-10-24

Wróć do ofert pracy