Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Vill du vara med att forma morgondagens särskola? Tror du liksom vi på kraften i att samarbeta? Då kan du vara den vi söker! Vi söker behöriga speciallärare till gymnasiesärskolan.

Verksamhetens uppdrag
Elof Lindälvs gymnasium är beläget centralt i Kungsbacka med närhet till resecentrum, populära lunchrestauranger, kulturutbud och shoppingcenter. Skolan har omkring 1400 elever. På Elof Lindälvs gymnasium finns både högskoleförberedande program och yrkesprogram. Vi är indelade i fem skolenheter som leds av varsin rektor. Det finns också en gymnasiechef som övergripande leder Kungsbackas tre kommunala gymnasieskolor.  Gymnasiesärskolan ingår i skolenhet  tillsammans med Teknikprogrammet och el- och energiprogrammet.

Läs gärna mer om oss, här.

Rollen som gymnasielärare hos oss
Tjänsterna är knutna till gymnasiesärskolan på Elof Lindälv där vi idag erbjuder fyra nationella yrkesprogram; Administration, handel och varuhantering, Fastighet, anläggning och byggnation, Fordonsvård och godshantering samt Hotell, restaurang och bageri. De ämnen som framförallt efterfrågas är engelska, hemkunskap och idrott men är du behörig in något av dessa ämnen kan också en annan ämnesbehörighet vara av intresse.

Din profil
Vi söker två legitimerade speciallärare. De ämnen som framförallt efterfrågas är engelska, hemkunskap och idrott men är du behörig in något av dessa ämnen kan också en annan ämnesbehörighet vara av intresse.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter av att undervisa i efterfrågade ämnen på gymnasiesärskolan.

Som person har du lätt för att skapa relationer och motivera dina elever i undervisningen. Du tror på kraften i att arbeta ämnesövergripande och du samarbetar lätt med såväl elever och kollegor som med vårdnadshavare.  Vi lägger stor vikt vid din förmåga att ta vara på elevernas olikheter.

Är du den vi söker? Välkommen på en rolig resa tillsammans med oss!

Villkor
Vi lockar med ett spännande arbete i en skola där vi arbetar med mångfald och inkludering och vi erbjuder två tillsvidareanställningar på heltid med tillträde så snart som möjligt.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag, dock senast 21 oktober 2018.

#LI-KUNGSBACKA

Anställningsform Umowa o pracę na czas nieokreślony
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/750
Kontakt
  • Rektor, Mikael Jakobsson, 0300 - 83 32 94
Publicerat 2018-09-24
Sista ansökningsdag 2018-10-21

Wróć do ofert pracy