Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Vi söker dig som vill arbeta vaken natt

Detta är ett unikt tillfälle att samla kompetens om olika funktionsnedsättningar, lågaffektivt bemötande samt hur du kan stödja personer för att skapa en meningsfull och självständig tillvaro!

Vi söker nu dig som vill jobba vaken natt på våra boenden för särskild service!

Våra Grupp- och servicebostäder samt korttidsboenden

På våra boenden behöver personerna stöttning i sin vardag. Vanliga arbetsuppgifter är personlig omvårdnad, aktiviteter och städning/matlagning. Det finns olika inriktningar på våra boenden; inriktning mot intellektuella funktionsnedsättningar så som autism och inriktning mot psykiatrin. Variationen är stor och arbetet är utvecklande.                                                   

Rollen som Stödassistent/Stödbiträde hos oss

I rollen som Stödassistent/Stödbiträde ger du våra boende stöd i alla aspekter av det dagliga livet. Vi jobbar utifrån lågaffektiv metod, AKK samt tydliggörande pedagogik. Arbetssättet är metodiskt, vilket innebär att du ska vara strukturerad och har förmåga att planera ditt arbete utifrån verksamhetens- och individens behov.

Vi söker främst dig som har utbildning på gymnasienivå med inriktning mot omvårdnad, barn- och fritid eller pedagogik, men vi välkomnar också dig med annan bakgrund. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med målgruppen. Det är även meriterande med kunskap och erfarenhet inom individuellt målarbete samt vana av dokumentation, enligt gällande lagstiftning. Har du tidigare erfarenhet av att jobba vaken natt ser vi det också som meriterande. Du har hela kommunen som ditt arbetsfält och behöver vara beredd på att ta dig runt i kommunen, körkort och tillgång till bil är därför meriterande men inget krav. Som person är du organiserad, relationsinriktad och tålmodig. Du är tydlig i din kommunikation och du samarbetar framgångsrikt med din närmiljö. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har fyllt 18 år.

Känner du igen dig? Då är du välkommen till oss!

Din profil

Vi vill att du:

  • är minst 18 år
  • gärna ha utbildning inom omvårdnad, barn- och fritid eller pedagogik
  • gärna har erfarenhet av liknade arbete då vi ser det som meriterande
  • du är organiserad, relationsinriktad och tålmodig
  • gärna körkort

Villkor

Vi erbjuder tidsbegränsadeanställning på deltid/heltid vid behov och möjlighet till förlängning. Urval och intervjuer sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag, dock senast den 31 oktober 2018.

Innan erbjudande om tjänst begär vi utdrag ur Belastningsregistret.

Anställningsform Umowa o pracę na czas określony, krótszy niż 3 miesiące
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Antal lediga befattningar 10
Sysselsättningsgrad Timanställning
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/697
Kontakt
  • Jennie Karlsson, 0300- 83 78 00
Publicerat 2018-09-04
Sista ansökningsdag 2018-10-31

Wróć do ofert pracy