Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Vill du arbeta för elevernas utveckling, genom att förbättra den själsliga och kroppsliga hälsan? Vi söker dig som vill jobba inom elevhälsan med förebyggande insatser, i syfte att motivera till djupare kunskap och ansvar för glädje och välmående.

Känner du dig träffad? Välkommen att utvecklas tillsammans med oss!

Björkrisskolan söker en skolsköterska

Björkrisskolan ligger i ett nybyggt område i Norra Kungsbacka. Vi har idag 128 elever på skolan fördelade på klasserna F-4. Vi kommer att öka elevantalet för att nästa läsår även ha årskurs 5. I samma byggnad har vi förskola i bottenplan och vi arbetar med ett nära samarbete.

Vi söker dig som vill, vågar och kan tänka nytt och ser jobbet som roligt och utvecklande.

Rollen som skolsköterska hos oss

Elevhälsan arbetar förebyggande och hälsofrämjande och verkar för att alla elever skall nå utbildningens mål. Som skolsköterska arbetar du främst med förebyggande elevhälsoarbete genom hälsosamtal och hälsoundersökningar enligt Kungsbacka kommuns basprogram för elevhälsans medicinska insatser. Du har ett nära samarbete med skolans rektor samt övriga inom elevhälsoteamet och ska tillsammans med dem driva och utveckla elevhälsoarbetet på skolan. Du har en god förmåga att möta, lyssna och handleda människor i olika situationer. Du kommer även att ha ett nära samarbete med övriga skolsköterskor i Kungsbacka. Som skolsköterska ansvarar du för lagstadgade uppdrag så som att erbjuda och genomföra vaccinationer enligt det nationella vaccinationsprogrammet.

Din profil

Du är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning till distriktssköterska, barnsjuksköterska eller skolsköterska. Erfarenhet av digitala verktyg såsom PMO är önskvärt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du ska kunna organisera och arbeta självständigt, vara intresserad av utåtriktat arbete och ha lätt för att etablera kontakter då du kommer att arbeta med olika yrkesgrupper inom skolan samt med vårdnadshavare och andra myndigheter.

Som person är du ansvarsfull, har god samarbetsförmåga och kan vara flexibel samt lösningsinriktad då nya behov uppstår i verksamheten. Du har god insikt i skolans uppdrag, lätt för att samarbeta och skapa motivation utifrån varje elevs unika förutsättningar.

Vi erbjuder ett intressant och spännande arbete i en skola där vi arbetar för mångfald och allas trivsel och trygghet i sitt lärande och sin utveckling.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 20-25 % med tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Under vårterminen 2018 är behovet 20% och från och med nästa läsårsstart, höstterminen 2018, utökar vi elevantalet och då ökas behovet till 25%.

Välkommen med din ansökan senast 4 februari. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden så sök gärna redan idag.

Anställningsform PERMANENT_POSITION
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Individuell lönesättning.
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 20-25%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/48
Kontakt
  • Rektor Fredrik Höög, 0300 - 83 50 92
  • Verksamhetschef för Elevhälsan Åsa Bergström, 0300 - 83 57 10
Publicerat 2018-01-19
Sista ansökningsdag 2018-02-04

Tilbake til ledige stillinger