Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Tror vi på dig? Tror du på oss? Är vi rätt för varandra? På Smedingeskolan finns nu möjligheten för dig som söker en riktigt stimulerande, kommunikativ och rolig tjänst! Här får du jobba i händelsernas centrum och vara en del i ett varmt och härligt gäng.

Verksamhetens uppdrag
Smedingeskolan ligger naturskönt i Fjärås med intilliggande friluftsområde, friluftsanläggning och kommunbibliotek. Vi är en 6-9-skola med ca 360 elever men samarbetar också med, och får elever från både Fjärås Bräckaskolan och Gällingeskolan.

På Smedinge sätter vi skolutveckling högt på agendan och två rektorer med personal i alla professioner arbetar aktivt för att skapa goda förutsättningar för ett lustfyllt lärande.

Befattningens roll & mål
Som administratör kommer du att vara skolans ansikte utåt och hantera många kontakter med både elever, föräldrar och personal. Du kommer att driva många parallella processer, finnas till hands för att svara på frågor och planera den dagliga verksamheten när det gäller bemanning. Du är idérik och kan tänka om och tänka nytt. Den ena dagen är aldrig den andra lik, så här får du mycket variation!

Exempel på uppgifter i tjänsten kan vara posthantering, vikarieanskaffning, att skriva avtal samt arbete med e-handel. Du är också en del i skolans trivselgrupp och är med och ser till att vi har en trevlig miljö på expedition och i personalrum.

Din profil
Vi söker dig som har gymnasieexamen från ett teoretiskt gymnasium och har erfarenhet av arbete inom administration. Som person är du noggrann och strukturerad samtidigt som du visar god samarbetsförmåga och är bra på att uttrycka dig i tal och skrift. Dessutom är du flexibel och har förmågan att snabbt kunna växla mellan olika arbetsuppgifter och prioritera efter verksamhetens behov.

Det är meriterande om du har erfarenhet av administratörsarbete inom skola samt hanterar viktiga administrativa verktyg som elevprogrammet Procapita, Unikum, personalsystemet Aditro, Skola24, vårt e-handelssystem och vårt digitala diariesystem LEX.
 
Kan det här vara din nystart på 2018? Välkommen på en spännande resa tillsammans med oss!

Villkor 
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning 1 mars eller enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag, dock senast 1 februari.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk med hänsyn till LAS.

#LI-KUNGSBACKA

Anställningsform PERMANENT_POSITION
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Individuell lönesättning.
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/39
Kontakt
  • Cajsa Odhagen Fridén, 0300-83 36 52
Publicerat 2018-01-18
Sista ansökningsdag 2018-02-01

Tilbake til ledige stillinger