Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Om oss på förvaltningen för Gymnasie- och Vuxenutbildning i Kungsbacka
Kungsbackas tre gymnasieskolor samt arbetsmarknads- och vuxenutbildningsfrågor är i Kungsbacka samlade i en gemensam förvaltning under nämnden för Gymnasie & Vuxenutbildning. Uppdraget utförs av cirka 500 medarbetare. 

Verksamhetens uppdrag
Inom förvaltningen finns ett antal verksamheter, däribland verksamheten för Stöd och Styrning. Här samlar vi en bred kompetens av specialister inom bland annat områdena HR, ekonomi, kvalitet, verksamhetsstyrning, kommunikation och nämndsekretariat. Verksamheten har i uppgift att skapa samsyn och ett helhetsgrepp kring förvaltningens stöd- och styrprocess för att underlätta kärnverksamhetens måluppfyllelse.

Din roll hos oss
Som utvecklare kommer ditt huvudsakliga arbetsområde vara att driva processerna för registratur, dokumenthanteringsplan, dataförordning, elevomprövningsprocessen, PUL  m.m. under året. Du är ansvarig för implementering och uppdatering av förvaltningens dokumenthanteringsplan och du är registrator för förvaltningen. I detta ingår att utreda samt förbereda underlag till beslut, uppföljningar och rapporter i verksamheten samt leda olika insatser inom verksamhetens specifika områden. Det innebär också att du stöttar chefer och handläggare i beredning och framdrift av ärenden. Ett aktuellt område som berör dina arbetsuppgifter är t.ex. dataskyddsförordningen.

Vidare är du förvaltningens representant vid olika interna och externa kontakter/nätverk och förvaltningens kontaktperson i elevomprövningsprocessen. Du tar även fram underlag till tjänsteskrivelser och svar på motioner och remisser inom verksamhetens område. Du är också förvaltningens försäkringsfrågeansvarig.

Du kommer arbeta i nära samverkan med den utvecklingsledare som är processledare för nämndprocessen. 

Din profil
Vi söker dig som har en högskoleexamen inom statsvetenskap, offentlig förvaltning, juridik eller annat relevant område som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Tjänsten kräver dessutom minst 1 års kvalificerad erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna inom utbildningssektorn. Erfarenhet av arbete i politiskt styrd organisation är meriterande.

Du som söker tar själv ansvar för dina arbetsuppgifter. Du planerar, organiserar och strukturerar arbetet på ett effektivt sätt, samt håller dina uppsatta tidsramar. Vidare är du noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard, och lägger stor vikt vid att leva upp till dessa. Du är prestigelös och kan anpassa dig efter ändrade omständigheter samt hjälpa till där det behövs.

För att lyckas i din roll behöver du kunna samarbeta både lyhört och smidigt. Du talar klart, välformulerat och engagerat i allt från enskilda möten till små och stora forum. Du har en mycket god analytisk förmåga och förstår komplicerade språkliga underlag i tal och skrift. Dessutom producerar du utredningar, tjänsteskrivelser och underlag till beslut av hög kvalitet, samt medverkar och presenterar dina ärenden vid nämndsammanträden.

Vi erbjuder
En tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, dock senast 7 februari 2018.

Hos oss får du en arbetsplats där du har möjlighet att påverka, göra skillnad och att ta ansvar. Hos oss får du utvecklas i din profession och där balans i livet är en självklarhet. Här hjälper vi varandra och har roligt tillsammans. Läs mer om hur det är att jobba hos oss här.

# LI-KUNGSBACKA

Anställningsform PERMANENT_POSITION
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelsen
Löneform Individuell löneform
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/35
Kontakt
  • Lotta Nord, 0300-83 48 63
Publicerat 2018-01-15
Sista ansökningsdag 2018-02-07

Tilbake til ledige stillinger