Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

I Kungsbacka vill vi ha Sveriges bästa Stadsnät. Vill du bidra till detta tillsammans med oss för en verksamhet att räkna med idag och i framtiden?

Vi söker nu en Byggledare som Vill, Vågar och Kan!

Om oss på förvaltningen för Teknik
Vi på förvaltningen för Teknik är 150 medarbetare som planerar, underhåller och bygger ut infrastruktur i hela kommunen. Vi ansvarar för bland annat gator och gatubelysning, gång- och cykelvägar, allmänna platser och parker, dricksvatten och avloppsrening, sophämtning och återvinning samt det kommunala bredbandsnätet. 

Kungsbacka Bredbandsnät ansvarar för utbyggnad av kanalisation och svartfiber för hela kommunen. Genom sitt stadsnät ska vi skapa förutsättningar för ett väl fungerande bredband till Kungsbacka kommuns verksamheter och alla hushåll och företag i Kungsbacka kommun.

Rollen som Byggledare hos oss
Byggledning fungerar som beställarens representant vid genomförandet av projekt där du som byggledare tar helhetsansvar för miljö, säkerhet, tidhållning, kostnad och förstås teknik och kvalitet, det vill säga leveransen av anläggningen. Arbetsuppgifter innefattar att planera och leda projekt-, bygg- och ekonomimöten, att säkerställa krav i kontrakten samt bevakar att erforderliga myndighets tillstånd söks och erhålls.

Som byggledare har du stor handlingsfrihet när det gäller att leda byggnationen. Det sker i ett nära samarbete med projektledare, entreprenörer, konsulter, markägare, Trafikverket och andra myndigheter såväl som kommunens egna verksamheter och förvaltningar. I denna befattning arbetar du brett inom olika pågående fiberprojekt och leder projekten från start av byggnation till avslut.

Driva egna projekt och projektleda projekt inom fiberbyggnation ingår också i tjänsten, såväl internt som externt. Du får stor handlingsfrihet då du självständigt leder projekt i samverkan med leverantörer och konsulter. Du leder projektet från planeringsstadiet till dess avslut och får därmed en helhetsbild av verksamheten samt står för kunskapen kring avtalsfrågor och markavtal. Du arbetar även med projektering inom fiber och använder dig av dokumentationsprogrammet Trimble Communication Networks (TCN).

Din profil
Vi söker dig som har avslutad högskoleexamen inom adekvat område, så som teknik, alternativt flerårig erfarenhet inom området som kan bedömas likvärdigt. Du har erfarenhet av fibernät samt flerårig erfarenhet av projekt och projektledning både större som mindre karaktär. B-körkort är ett krav för tjänsten

Har du erfarenhet inom entreprenadjuridik, besiktningar och byggmöten är detta meriterande, liksom kunskap om konceptet Robusta fiber.

Det är dessutom önskvärt med kunskaper kring lantmäteriförrättning, servitut och avtalsfrågor.

Rollen ställer stora krav på ansvarstagande och för att trivas behöver du vara driven och kunna arbeta självständigt. I din kontakt med kommuninvånare, entreprenörer, företagare, konsulter och kommunala verksamheter är du lyhörd och du har en god kommunikativ och har god samarbetsförmåga. Du är noggrann och kvalitetsmedveten i ditt arbete och styrs av mål- och resultattänkande när det gäller att planera och prioritera dina arbetsuppgifter.

Känner du igen dig? Då ser vi hoppfullt fram emot din ansökan!

Villkor
Vi erbjuder en tillsvidaretjänst på heltid med start snarast. Beredskap / Jour kan förekomma i tjänsten.

Varmt välkommen med din ansökan senast 4 februari.

Anställningsform PERMANENT_POSITION
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast.
Löneform Individuell lönesättning.
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/26
Kontakt
  • Verksamhetschef Lennart Torgerson, 0300- 83 41 07
Publicerat 2018-01-17
Sista ansökningsdag 2018-02-04

Tilbake til ledige stillinger