Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Har du en passion för mat och människor? Söker du ett varierat och fysiskt arbete? Vill du jobba i ett team som tycker om utmaningar, nya idéer och jobbar klimatsmart med hållbar matlagning?

Då kanske tjänsten som måltidsbiträde på Signeshus äldreboende kan vara något för dig.

Vår verksamhet finns med 10 minuters promenadavstånd från Kungsbacka resecentrum, med närhet till kulturutbud, shoppingcenter och natur.

Om oss på förvaltningen för Service i Kungsbacka
Vi gör det vi heter - ger service till den kommunala verksamheten inom en mängd olika områden. Vi lagar och serverar mat till förskolor, skolor, äldreomsorg och handikappomsorg. Vi ansvarar för kommunens lokalförsörjning. Vi servar kommunen med informationstjänster, IT-drift, städning, personal- och ekonomiadministration, upphandling med mera. Till invånarna bistår vi med till exempel bostadsförmedling, personliga ombud, samt ekonomi-, konsument- och energirådgivning.

Signeshus äldreboende
Vi finns i centrala Kungsbacka och är kommunens största äldreboende. Köket på Signeshus äldreboende lagar mat till boende på den egna enheten, tillagar och packar utskicksportioner till hemtjänsten samt lagar lunch till en förskola som ligger i samma byggnad. Mitt på dagen lagar vi cirka 300 portioner.

Vi söker nu två nya kollegor till oss på Signeshus äldreboende som delar vårt mindset, att vi Vill, Vågar och Kan! Vi vill erbjuda en naturlig smakupplevelse!

Din profil
Vi söker dig med storhushåll- alternativt restaurangutbildning eller erfarenhet från arbete som kan bedömas likvärdigt. Vi ser också att du har grundläggande datorkunskap.

Som person är du servicemedveten, samarbetsvillig, strukturerad och lyhörd för din omgivning. 

Villkor
Vi erbjuder två tillsvidareanställningar på deltid (70,3% och 66,3%) med tillsättning  1 mars eller enligt överenskommelse. 

Varmt välkommen med din ansökan senast 31 januari. 

Anställningsform PERMANENT_POSITION
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 1 mars eller enligt ök.
Löneform Individuell löneform.
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 70,3% och 66,3%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/22
Kontakt
  • Restaurangchef Lars Dibenius, 0300- 83 48 30
Publicerat 2018-01-16
Sista ansökningsdag 2018-01-31

Tilbake til ledige stillinger