Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Vi på Smedjan arbetar för ett gott arbetsklimat med glada och kunniga kollegor. Vi söker nu fler kollegor som brinner för att stödja och hjälpa invånare med att klara vardagen.

Vi söker dig som har en helhetssyn utifrån invånarens perspektiv. Du ska ha ett välkomnande förhållningssätt, utmana dig själv och andra till att hitta lösningar och se samarbete som naturligt för att leverera kvalitet till Kungsbackas invånare.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss kan du prata med professionella medarbetare hos oss, Linnean tel: 0300-83 52 66 eller Blåklockan tel: 0300-83 52 67.

Om oss på förvaltningen för Vård & Omsorg
Vi är 1200 medarbetare som med vår samlade kompetens och professionalitet, ger våra invånare omsorg och sjukvård – hemma eller på våra boenden. I nära dialog med den enskilde och anhöriga formar vi en god, hälsofrämjande och säker omvårdnad där livskvalitet sätts i första rummet.

Smedjan är en korttidsenhet som erbjuder stöd och hjälp till invånare som av någon anledning inte kan vara hemma under en period. Vi har två somatiska avdelningar och två avdelningar med demensinriktning. På Smedjan jobbar vi för att vara en attraktiv arbetsgivare, som kan rekrytera, utveckla och behålla kompetenta och engagerade medarbetare, som känner till sitt uppdrag och är stolta över sitt arbetsresultat.

Vi erbjuder nu en tillsvidareanställning och tre vikariat. Varmt välkommen till oss!

Befattningens roll och mål
Som undersköterska hos oss ger du omvårdnad och social omsorg utifrån kundernas individuella behov. Du hjälper kunden i det vardagliga livet på det sätt som önskas och bidrar till upplevelsen av trygghet genom ett lyhört och professionellt bemötande.

Din profil
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med ett förhållningssätt som har fokus på att skapa trygghet för de som är på Smedjan. Du trivs med att arbeta i en föränderlig arbetsmiljö, där du kan prioritera mellan arbetsuppgifter. Vi ser att du är ansvarstagande och ordningsam.

Känner du igen dig? Då är du hjärtligt välkommen att bli en av oss!

Vi erbjuder
Vi erbjuder en tillsvidareanställning och tre vikariat (föräldraledigheter). Tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi erbjuder också anställning utifrån önskad sysselsättningsgrad (c:a 75-100%). Dina arbetstider är förlagda till dag, kväll och helgtjänstgöring.

Urval och intervjuer sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag, dock senast 1 februari. 

Anställningsform PERMANENT_POSITION
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Individuell lönesättning.
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad 75-100%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/17
Kontakt
  • Enhetschef Åsa Johnsson Stierna, 0300- 83 51 44
Publicerat 2018-01-12
Sista ansökningsdag 2018-02-01

Tilbake til ledige stillinger