Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Vill du vara med och utveckla Kungsbacka kommuns fastigheter? Brinner du för att ge service i kombination med administration? Då borde du söka den här tjänsten!

Om oss
I Kungsbacka är vi stolta över att så många väljer att flytta till oss. Varje år får vi över 1 000 nya invånare. Fastigheters uppdrag är att tillgodose kommunens totala lokalbehov. Vi förvaltar cirka 400 000 kvadratmeter egna och inhyrda lokaler som hyrs ut internt till kommunens olika verksamheter. Vi ansvarar för planering och projektsamordning samt inredning vid ny- och ombyggnationer. Vi arbetar med hyresadministration, fastighetsdrift och -skötsel, akut och planerat underhåll samt verksamhetsvaktmästeri. Vi förvaltar främst skolor, idrottshallar, förskolor och ett fåtal särskilda boenden. Fastigheterna vi har hand om är allt från historiska byggnader till helt nybyggda.

Arbetsuppgifter
De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att arbeta med den dagliga administrationen på enheten. Du kommer vara en del av teamet Fastighetssupport vilket innefattar, prioriteringar och delegering av ärenden, kvalitetssäkring, uppföljning av statistik till kunder och kollegor. En del av uppgiften blir också att administrera myndighetskrav vilket innefattar att bevaka besiktningsintervall, skicka underlag och beställning till leverantörer och åtgärdshantering. Du blir delaktig i upphandlingar av besiktningstjänster. I de dagliga arbetsuppgifterna ingår även nyckelhantering, larmlistor och fakturakonteringar.

Din profil
Du har minst gymnasieutbildning samt någon form av vidareutbildning gärna inom förvaltning av fastigheter eller liknande. Vidare har du erfarenhet av administration och goda kunskaper i datorhantering. Du förutsätts ha goda kunskaper om ärendehantering. God språklig förmåga gällande svenska, tal och skrift där du har förmåga att skriva enkelt och tydlig återkoppling.

Vi tror att du som söker tjänsten är en person som trivs i en roll där du strukturerar och driver ditt eget arbete framåt. Du bemöter kunder på ett lyhört och professionellt sätt och är mån om att ge god service. Vidare tar du ansvar för ditt arbete och strukturerar såväl som planerar arbetet på ett effektivt sätt. Du är en lagspelare och lägger stor vikt vid kvalitet i ditt arbete. Du trivs i en dynamisk arbetsmiljö och du ser möjligheter i förändring. Vidare har du har du en lösningsfokuserad inställning samt en fallenhet för att skapa och bibehålla struktur.

Känner du igen dig i ovan beskrivning? 

Vi erbjuder
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag, dock senast 23 januari.

Urval kommer att ske löpande så varmt välkommen med din ansökan.

Anställningsform PERMANENT_POSITION
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast.
Löneform Individuell lönesättning.
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/4
Kontakt
  • Enhetschef Jessica Wibeck, 0300- 83 79 60
Publicerat 2018-01-08
Sista ansökningsdag 2018-01-23

Tilbake til ledige stillinger