Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en dynamisk kommun där både människor och företag växer. Nu söker vi fler kollegor som också drivs av mod, ansvar och nytänkande. Vill du bli en av oss?

Vi på Måhaga söker dig som tillsammans med oss vill bidra till ett äldreboende med positiv anda, ett hänsynsfullt klimat och arbetsuppgfter som skapar delaktighet. 

Vi kommer att ta mot dig med öppna armar och erbjuder en mentor för att skapa bästa förutsättningar. Varmt välkommen!

Verksamhetens uppdrag
Måhaga äldreboende ligger i Fjärås, cirka en mil sydost om Kungsbacka. Här finns äldreboende för personer som är 65 år eller äldre med behov av personlig omsorg och service samt personer över 65 år med demenssjukdom. Läs gärna mer om oss på vår hemsida, här.

Befattningens roll och mål
Som undersköterska hos oss ger du omvårdnad och social omsorg utifrån kundens individuella behov samt hjälper denne i det vardagliga livet. Du bidrar till upplevelsen av trygghet genom ett lyhört och professionellt bemötande. I ditt arbete ingår att upprätta individuella genomförandeplaner, social dokumentation och att hjälpa till med vardagsrehabilitering.

Vårt arbete genomsyras av vår vision om att våra kunder helhjärtat ska uppleva en meningsfull vardag och trygghet.

Din profil
Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Har du tidigare erfarenhet av målgruppen ser vi detta som meriterande.

Som person trivs du med att arbeta självständigt och har förmåga att fatta snabba beslut vid behov. Du är lösningsorienterad, relationsinriktad och empatisk. Du är metodisk i ditt arbetssätt.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Villkor
Vi erbjuder tillsvidareanställningar på  deltid (c:a 75%) med tillsättning enligt överenskommelse. I vår förvaltning arbetar vi tillsammans över hela verksamhetsområdet Vård & Omsorg. Det kan innebära att du arbetar i både kvarboende och särskilt boende. Arbetstiderna är förlagda till dag, kväll och helgtjänstgöring.

Varmt välkommen med din ansökan senast 23 mars. Urval kommer att ske löpande.

För att möta morgondagens utmaningar eftersträvar Kungsbacka kommun mångfald och välkomnar sökanden med alla sorters bakgrund.

Anställningsform PERMANENT_POSITION
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Individuell lönesättning.
Sysselsättningsgrad C:a 75%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/953
Kontakt
  • Enhetschef Catharina Sagré, 0300- 83 37 88
Publicerat 2018-02-26
Sista ansökningsdag 2018-03-23

Tilbake til ledige stillinger