Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Har du en passion för mat och människor? Söker du ett varierat och fysiskt arbete? Vill du jobba i ett team som tycker om utmaningar, nya idéer och jobbar klimatsmart med hållbar matlagning?

Då kanske tjänsten som måltidsbiträde på Aranäsgymnasiet kan vara något för dig.

Vår verksamhet finns med 10 minuters promenadavstånd från Kungsbacka resecentrum, med närhet till kulturutbud, shoppingcenter och natur.

Om oss på förvaltningen för Service i Kungsbacka
Vi gör det vi heter - ger service till den kommunala verksamheten inom en mängd olika områden. Vi lagar och serverar mat till förskolor, skolor, äldreomsorg och handikappomsorg. Vi ansvarar för kommunens lokalförsörjning. Vi servar kommunen med informationstjänster, IT-drift, städning, personal- och ekonomiadministration, upphandling med mera. Till invånarna bistår vi med till exempel bostadsförmedling, personliga ombud, samt ekonomi-, konsument- och energirådgivning.

Vi söker nu en ny kollega till oss på Aranäsgymnasiet som delar vårt mindset, att vi Vill, Vågar och Kan! Vi vill erbjuda en naturlig smakupplevelse!

Rollen som måltidsbiträde hos oss
Aranäs Skolrestaurang är ett tillagningskök som producerar 3700 portioner varm mat varje dag varav 1300 portioner serveras på Aranäs gymnasiet. I arbetet ingår bl.a. att förbereda och serva våra matgäster, både frukost, lunch och catering. Det ingår också disk och städ. För att läsa mer om Aranäsgymnasiet, se gärna här.

Din profil
Vi söker dig med storhushåll- alternativt restaurangutbildning eller erfarenhet från liknande arbete som kan bedömas likvärdigt. Vi ser också att du har grundläggande datorkunskap.

Villkor
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på deltid (c:a 68,75% uppehållstjänst) med tillsättning den 12/3-18 eller enligt överenskommelse. 

Varmt välkommen med din ansökan senast 24 januari. Urval kan komma att ske löpande.

Anställningsform PERMANENT_POSITION
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 12 mars - 2018 eller enligt ök.
Löneform Individuell löneform.
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 68,75%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/944
Kontakt
  • Restaurangchef Susanne Söderman, 0300-83 51 59
Publicerat 2017-12-27
Sista ansökningsdag 2018-01-21

Tilbake til ledige stillinger