Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Om oss på förvaltningen för Individ & Familjeomsorg i Kungsbacka
Förvaltningen Individ & Familjeomsorg i Kungsbacka kommun anordnar korttidsvistelse vardagar, helger och sommar för barn och ungdomar med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, som exempelvis ADHD och Aspergers syndrom eller högfungerande autism. Vi har idag 16 olika grupper med två till sex deltagare som kommer en helg i månaden och en sommarvecka. Vi har även vardagsutökningar med övernattning och dagläger på helger.

Vi erbjuder även stöd till personer med funktionsnedsättning under 65 år – boende, daglig verksamhet och personlig assistans. Vårt mål är att skapa trygghet, erbjuda meningsfull sysselsättning, bidra till den personliga utvecklingen och främja delaktighet i samhället. All stödverksamhet utgår från individens behov och de anhörigas önskemål. Förvaltningen har cirka 700 anställda.

Rollen som lägerledare hos oss
Syftet med lägerverksamheten är att berika barnens och ungdomarnas tillvaro samt att avlasta föräldrar och anhöriga. På våra läger kan barn och ungdomar med liknande funktionsnedsättning få ett positivt miljöombyte, träffas, umgås och prova på nya aktiviteter.

Nu söker vi dig som vill arbeta på våra läger och ge barnen och ungdomarna en rolig vistelse tillsammans med kompisar. Din roll som lägerledare är att vägleda ungdomarna i deras aktiviteter och i det sociala samspelet i gruppen. Du arbetar helgtid och arbetet är intensivt och väldigt roligt. För varje läger finns ett planerat schema med aktiviteter anpassade efter deltagarnas förutsättningar och intressen.

Din profil
Vi söker dig som har lämplig utbildning med inriktning omvårdnadsprogrammet, Barn- och fritid eller annan pedagogisk utbildning. Du har kunskap om eller erfarenhet av personer med funktionsnedsättningar samt innehar B-körkort utan prövotid. Har du tidigare erfarenhet av liknande arbete är detta meriterande.

Du har förmåga att möta barnen och ungdomarna utifrån deras behov och förutsättningar. Du är en trygg och ansvarsfull person som är tydlig och har förmåga att sätta gränser. Du är engagerad, motiverad och kreativ och har lätt för att samarbeta.

Vi erbjuder arbete en helg per månad under cirka ett år samt möjlighet att arbeta under sommaren och lön per timme.

Rekrytering sker löpande så ansök redan idag!

Anställningsform TEMPORARY_POSITION_MT_6
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde så snart som möjligt
Löneform Individuell
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad 20%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/942
Kontakt
  • Enhetschef Henrik Andersson, 0300 - 83 50 39
  • Anette Nyblom, 0300 - 83 73 78
  • Johan Johansson, 0300 - 83 51 54
Publicerat 2017-12-21
Sista ansökningsdag 2018-03-31

Tilbake til ledige stillinger