Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Verksamhetens uppdrag
Kommunledningskontoret är en av Kungsbackas tio förvaltningar. Vi ansvarar för att leda, utveckla, samordna och styra strategiska frågor som rör hela kommunen. Kungsbackas arbetssätt genomsyras av samarbete, mod och nytänkande.

Befattningens roll & mål
Du kommer att arbeta i en spännande roll med ständigt utvecklingsfokus. Kommunikationen som drivs från kommunledningskontoret skall ligga i framkant vad gäller nytänkande såväl strategiskt som operativt.  Du ingår i ett team med fem andra kommunikatörer och två kommunikationsspecialister. Ni arbetar tillsammans i projekt där du tar ansvar för idé, strategi, och leverans inom ditt fokusområde. Bland dina leveranser finns allt från strategi och konceptuell framtagning av kommunikation till inlägg på sociala medier, att ta fram presentationer och att skriva pressmeddelanden. Kort sagt: Uppdraget är brett och varierat.

I din roll som kommunikatör i Kungsbacka kommun hjälper du oss att flytta fram positionen som en medskapande och dialogfokuserad kommun. Du kommunicerar på ett sätt som skapar känslor och engagemang och uppmanar till handling. Du vågar tänka i nya banor, prövar nya kanaler och aktiviteter, och hjälper oss nå nya höjder. Du stöttar, marknadsför och informerar- både till externa och interna målgrupper inom ditt huvudområde. Din utgångspunkt är att skapa en närmre relation mellan invånare i Kungsbacka och kommunens organisation genom att ständigt utveckla metoderna för dialog och medskapande.

Din profil
Vi vill att du har en relevant eftergymnasialutbildning inom kommunikation, exempelvis medie-och kommunikationsvetenskap eller marknadsföring. Du har flerårig erfarenhet av kommunikationsarbete med strategisk kommunikation och har dessutom erfarenhet av arbete kommunikationskampanjer. Har du jobbat med rörliga och/eller digitala medier är detta meriterande, liksom om du har erfarenhet av arbete med kommunikationsaktiviteter som inkluderat flera kanaler samtidigt.

Som person har du en positiv inställning och är inte rädd för att testa nya vägar. Du är mycket relationsorienterad med en förmåga att knyta kontakter för att skapa förståelse. Att tänka både strategiskt och operativt är en självklarhet för dig och du är en van omvärldsbevakare inom kommunikation. Du drivs av att arbeta för invånarnas bästa med hjälp av riktigt bra kommunikation. Självklart är du en lagspelare som utvecklar oss, och som också vill utvecklas tillsammans med oss!

Villkor
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning enligt överenskommelse. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag, dock senast 21 januari-18.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att LAS- företrädelsen inte behöver tas i anspråk och att erforderliga beslut fattas.

#LI-KUNGSBACKA

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform PERMANENT_POSITION
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Individuell lönesättning.
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/930
Kontakt
  • Kommunikationsspecialist Hanna Littorin, 0300- 83 44 56
Publicerat 2017-12-03
Sista ansökningsdag 2018-01-21

Tilbake til ledige stillinger