Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

”Det känns bra i magen efter ett arbetspass. Jag är nöjd med mig själv och känner att jag gjort något bra för någon annan. Det är ingen stress, utan jag känner att jag får jobba färdigt.”

Verksamhetsidé Individ & Familjeomsorg 
"Vi finns till för dem som behöver stöd i sin livssituation. Genom delaktighet och omtanke vill vi skapa möjlighet till förändring och livskvalitet."

Verksamhetens uppdrag
Vi på Individ och Familjeomsorgen ger socialt stöd till barn, unga och vuxna samt till personer med funktionsnedsättning. Vårt uppdrag är att erbjuda lättillgänglig hjälp som skapar trygghet och främjar självständighet utifrån individens unika villkor. Vi gör utredningar, behandlar, genomför biståndsinsatser och arbetar med förebyggande verksamhet. 

Vi söker nu kollegor som Personliga assistenter, bl.a. i Vallda och centrala Kungsbacka. Vi erbjuer ett stimulerande och utvecklande uppdrag. Vi tror du skall utvecklas som person och stortrivas hos oss!

Befattningens roll och mål
I denna roll kommer du att arbeta utifrån brukarens individuella behov genom att ge stöd, med såväl personlig omvårdnad, praktiska sysslor i hemmet och fritidsaktiviteter. Du bidrar till en meningsfull vardag, så som genom personliga intressen. 

Se gärna filmklippshälsningar från våra medarbetare, här.

Din profil
Vi söker främst dig som har utbildning med inriktning mot vård och omsorg, barn och fritid eller pedagogik. Vi välkomnar också dig med annan relevant bakgrund. Om du har tidigare erfarenhet av målgruppen, ser vi detta som meriterande. Det är också en fördel med b-körkort och tillgång till egen bil.

Har du goda språkkunskaper i engelska ser vi gärna att detta framgår i ditt CV.

Som person är du professionell, relationsskapande, trygg och lösningsfokuserad. Du är duktig på att samarbeta och relaterar till din omgivning på ett smidigt sätt. 

Vi lägger stor vikt vid din attityd, ditt förhållningssätt och personliga kvalifikationer.

Villkor
Vi erbjuder tidsbegränsade anställningar på c:a ett år, deltid (minst 50%) med möjlighet till fast anställning. Tillsättning sker enligt överenskommelse. Arbetspassen är förlagda under dagtid, kvällstid, och helg. 

Urval och intervjuer sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag, dock senast 9 februari.

Observera att om du erbjuds arbete vill vi också att du lämnar uppgifter ur belastningsregistret.Spara

Anställningsform TEMPORARY_POSITION_MT_6
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Individuell lönesättning.
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/908
Kontakt
  • Enhetschef Cecilia Holmgren, 0300- 83 46 31
  • Enhetschef Gunilla Edmundsson, 0300- 83 51 76
  • Enhetschef Sara Pettersson, 0300- 83 74 81
Publicerat 2018-01-19
Sista ansökningsdag 2018-02-09

Tilbake til ledige stillinger