Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en dynamisk kommun där både människor och företag växer. Nu söker vi fler kollegor som också drivs av mod, ansvar och nytänkande. Vill du bli en av oss?

Om oss på förvaltningen för Individ och familjeomsorg i Kungsbacka
Vi erbjuder stöd till personer med funktionsnedsättning under 65 år – boende, daglig verksamhet och personlig assistans. Vårt mål är att skapa trygghet, erbjuda meningsfull sysselsättning, bidra till den personliga utvecklingen och främja delaktighet i samhället. All stödverksamhet utgår från individens behov och de anhörigas önskemål. Förvaltningen har cirka 700 anställda.

Rollen som stödassistent hos oss
I gruppbostaden bor det fyra personer med utvecklingsstörning, autism eller autismliknande funktionshinder. Till boendet hör även en lägenhet som ligger utanför gruppbostaden. Arbetet innebär att ge våra boende stöd i alla aspekter av det dagliga livet. En stor del av arbetet innebär även administrativa arbetsuppgifter så som att löpande ta fram nya rutiner för de boende samt uppföljning och utvärdering av insatser. Vi samverkar regelbundet med rehabiliteringspersonal samt metodutvecklare kring våra boende för att säkerställa kvalitén i verksamheten. Vi jobbar utifrån en lågaffektiv metod samt tydliggörande pedagogik. Arbetet är schemalagt med tjänstgöring dag, kväll, natt (sovande jour) och helg.

Din profil
Vi söker dig som har utbildning på gymnasienivå med inriktning mot omvårdnad, barn- och fritid eller pedagogik, eller annan adekvat utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med målgruppen. Det är även meriterande med kunskap och erfarenhet inom individuellt målarbete samt vana av dokumentation, enligt gällande lagstiftning.

Som person är du ansvarsfull, strukturerad och har förmåga att organisera och planera ditt arbete utifrån verksamhetens behov. Du är tydlig i din kommunikation och har lätt för att följa gemensamt framtagna rutiner i enlighet med våra metoder. Du har förmåga att självständigt lösa de svårigheter som kan uppstå i vardagen. Samarbetar framgångsrikt med andra och relaterar till din omgivning på ett lyhört och smidigt sätt. Du visar gott omdöme och har förståelse för att du själv påverkar situationen när du uttalar dig eller agerar. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Erbjudande
Vi erbjuder en tillsvidaretjänster på 95% med tillträde från och med 1/12- 2017 eller enligt överenskommelser

Vi erbjuder även en visstidsanställning/föräldraledighet på 85% med tillträde från och med 1/11- 2017 till och med 30/10- 2018 eller enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan senast den 1/10 -2017. Urval kommer att ske löpande.

Mer information om lämnas av:
Enhetschef, Mehdi Razavi Telefon:0300-83 85 85

#LI-KUNGSBACKA

Anställningsform Fast stilling
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 95%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/674
Kontakt
  • Enhetschef Mehdi Razavi , 0300- 83 85 85
Publicerat 2017-09-11
Sista ansökningsdag 2017-10-01

Tilbake til ledige stillinger