Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Nu finns det tillfälle att söka tjänst som förskollärare på Kolla Parkstads förskola. Vi arbetar till stor del efter Reggio Emilias filosofi men tar också del av andra influenser för att utveckla vår undervisning.  

Som förskollärare hos oss har du möjlighet att utvecklas inom olika arenor. Vi ser positivt på att du använder dina kreativa idéer för roliga aktiviteter, som stimulerar alla barns hundra språk.

Verksamhetens uppdrag
Kolla Parkstad stod färdig 2014 och består av drygt 80 barn i åldrarna 1-5 år samt cirka 13 personal. Kolla Parkstad har fantastiska lärmiljöer i hög standard. Vi arbetar ständigt med att utveckla våra pedagogiska miljöer, både inne och ute. Här hos oss används kreativitet och fantasi för fullt och vi tror att det mesta är möjligt. 

Vi arbetar enligt Kungsbackas sätt mot minskade barngrupper och har därför organiserat oss att arbeta i duos istället för triader.  

Vårt systematiska kvalitetsarbete riktar sig att möta barns intressen utifrån att utforska samhället utanför förskolan. Vi tar oss gärna till biblioteket, hamnen, skogen eller annan närmiljö. Vi har fördjupat oss i lärgrupper och för kollegiala samtal om relationell pedagogik. 

Befattningens roll och mål
Tillsammans med övriga pedagoger planerar, genomför, analyserar och utvärderar du den pedagogiska verksamheten men också i dialog med vårdnadshavare stötta barnens lärande och utveckling. Vi arbetar för att alla som vistas i våra lärmiljöer ska känna sig välkomna, trygga och bekräftade.

Din profil
Vi söker dig som är utbildad förskollärare. Som person är du relationsskapande, idérik, initiativtagande och har lätt för att samarbeta samtidigt som, när det krävs, kan fatta beslut på egen hand. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillträde från 1 december 2018 eller enligt överenskommelse. 

Urval och intervjuer sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag, dock senast 25 september. Vi ser hoppfullt fram emot din ansökan!

#LI-KUNGSBACKA

Anställningsform Vakituinen
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/693
Kontakt
  • Förskolechef Kajsa Envall, 0300- 83 77 16
Publicerat 2018-09-03
Sista ansökningsdag 2018-09-25

Takaisin avoimiin työpaikkoihin