Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Välkommen till oss, vi behöver dig för att tillsammans skapa utveckling och lärande för våra elever!

Tror du liksom vi på kraften av inflytande och samverkan? Vi jobbar för att elever, föräldrar, lärare och rektorer ska få vara med och påverka utvecklingen så att vi tillsammans kan skapa en inkluderande morgondag. Kanske är det just dig vi söker!

Om oss på Iseråsskolan
Iseråsskolan ligger längst ut på Onsalahalvön med närhet till naturen, salta klippor, hav och bussförbindelser. Vi är en F-6 skola med 19 klasser och totalt cirka 420 elever. Skolbarnomsorgen är integrerad i verksamheten för förskoleklass till årskurs två. Vi har också ett fritidshem för de äldre barnen. Alla klasser är från hösten 2014 åldershomogena. Vi på Iseråsskolan arbetar efter våra kärnvärderingar: Alla barn är allas, Vi vågar pröva något nytt, Vi respekterar varandra, Vi behandlar andra som vi vill bli behandlade själva, Vi ser olikheter som en tillgång.

Vi söker nu en till två fritidspedagoger till F-3 hos oss på Iseråsskolan. 

Befattningens roll & mål
Tjänsten som lärare hos oss innebär att du blir en del av arbetslaget som ansvarar för verksamheten för vårt fritidshem samt också arbete under skoltid. Vi söker en till två pedagoger till arbetslag årskurs 2. Vi arbetar i arbetslag och för oss är arbetsglädje och samarbete ledord i den dagliga verksamheten. Vi vill tillsammans skapa en helhetssyn på elevens utveckling och lärande.

Din profil
Vi söker dig som är utbildad lärare mot fritidsverksamhet, fritidspedagog,  förskollärare eller har en utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Du värdesätter god kommunikation samt är en positiv person som sprider energi och arbetsglädje. Vi ser gärna att du är flexibel, vågar tänka nytt, ser elevernas unika behov och är lyhörd gentemot din omgivning. Du värdesätter arbetet med att bygga relationer och ser vinster i ett relationellt arbetssätt. Du är genuint intresserad av ditt yrke och vill tillsammans med oss skapa en skola där eleverna känner trygghet och nyfikenhet, för att under goda förutsättningar utveckla sina förmågor. Du har med fördel en helhetssyn på vad inkludering innebär i praktiken.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Känner du igen dig i ovan beskrivnng? Gör dig då redo för en rolig, utvecklande och ibland utmanande resa tillsammans med oss!

Villkor
Vi erbjuder en till två tillsvidareanställningar på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag, dock senast 21 september. 

Anställningsform Vakituinen
Anställningens omfattning Heltid
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/659
Kontakt
  • Rektor Annika Larsson, 0300- 83 58 03
Publicerat 2017-09-01
Sista ansökningsdag 2017-09-21

Takaisin avoimiin työpaikkoihin