Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Är du ansvarsfull, har en positiv människosyn och vill arbeta med barn eller ungdomar med funktionsnedsättning?

Vi söker nu Avlösare för timanställning! Är du den vi söker?

Befattningens roll
Många föräldrar med funktionsnedsatta barn och ungdomar kan behöva avlastning i sitt hem för att till exempel vila, göra aktiviteter utanför hemmet eller ägna tid åt barnets syskon. Som avlösare kommer du hem till en familj och tar tillfälligt över omvårdnaden av ett barn eller ungdom med funktionsnedsättning så föräldrarna får tid till annat. Vi söker nu flera avlösare för uppdrag ibland annat Onsala och centrala Kungsbacka. 

Din profil
Du är självständig och ansvarsfull, har en positiv människosyn och ett öppet medmänskligt förhållningssätt. Då du arbetar hemma hos en familj är det viktigt att du är anpassningsbar och lyhörd inför din omgivnings behov och önskemål. Det är positivt om du har relevant utbildning och/ eller erfarenhet av att arbeta med barn med särskilda behov.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Villkor
Vi erbjuder tim-anställningar på deltid med tillsättning enligt överenskommelse. Anställningen är en timanställning mellan 20-30 timmar/månad och arbetstiden planeras utifrån familjens behov men är framförallt förlagd till eftermiddagar, kvällar och/eller helger. 

Vi kommer att bearbeta ansökningarna löpande, så skicka gärna in så snart som möjligt.

Enligt lag begärs utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister på alla personer som ska arbeta med barn enligt Lagen om stöd och service till vissa funktionsnedsatta (LSS).

Anställningsform Määräaikainen työsopimus
Anställningens omfattning Deltid
Anställningen avslutas
Antal lediga befattningar 5
Sysselsättningsgrad Timanställning
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/280
Kontakt
  • Enhetschef Ellinor Lind, 0300- 83 46 27
  • Koordinator Anneli Ström, 0300- 83 50 29
Publicerat 2017-09-07
Sista ansökningsdag 2017-12-11

Takaisin avoimiin työpaikkoihin