Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

”Det känns bra i magen efter ett arbetspass. Jag är nöjd med mig själv och känner att jag gjort något bra för någon annan. Det är ingen stress, utan jag känner att jag får jobba färdigt.”

Hos oss kommer du att utmanas, känna glädje och utvecklas! Du delar vår medarbetarkultur, som belyser att vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt! 

Vem söker vi?
Vi söker russinet i kakan, som tar initiativ och ser vad som behöver göras. Som den ansvarstagande lagspelare du är tror vi du har förmåga att vara professionell, lösningsfokuserad och lyhörd till din omgivning.

Vi kommer göra allt för att du ska stortrivas hos oss, bland annat genom att erbjuda en mentor. Vi har nu flera uppdrag att tillsätta i Kungsbacka, både tillsvidareanställningar och tidsbegränsade uppdrag. Välkommen att göra skillnad med oss!

Dina arbetsuppgifter
I denna roll kommer du att arbeta utifrån brukarens individuella behov genom att ge stöd, med såväl personlig omvårdnad, praktiska sysslor i hemmet och fritidsaktiviteter. Vidare bidrar du till en meningsfull vardag, så som genom personliga intressen. 

En del brukare behöver djupare stöd i form sjukvårdsinsatser, så som med respirator och sårvård. Hos dessa brukare kommer du alltid att arbeta ihop med en kollega och få extra stöttning av enhetschef för att du ska känna tillfredställelse i din arbetsinsats och utveckling.  Om du har erfarenhet av liknande uppdrag med sjukvårdsinsatser, vänligen ange detta i din ansökan.

Se gärna filmklippshälsningar från våra medarbetare, här.

Kvalifikationer
Utbildning med inriktning mot vård och omsorg, barn och fritid eller pedagogik. Vi välkomnar också dig med annan relevant bakgrund.

Vi ser att du behärskar det svenska språket i både tal som skrift då det förekommer mycket dokumentation.

Om du har tidigare erfarenhet av målgruppen ser vi detta som meriterande, liksom om du har B-körkort och tillgång till egen bil.

 

Tillsättning sker enligt överenskommelse. Arbetstiderna är varierande, från dag- och kvällspass till vaken natt eller sovjour. Beskriv gärna i ansökan vilka arbetstider som du önskar jobba.

Varmt välkommen med din ansökan senast 20 juni.

Observera att om du erbjuds arbete vill vi också att du lämnar uppgifter ur belastningsregistret.

Verksamhetsidé Individ & Familjeomsorg
"Vi finns till för dem som behöver stöd i sin livssituation. Genom delaktighet och omtanke vill vi skapa möjlighet till förändring och livskvalitet."

Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 6
Sysselsättningsgrad 50-100%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/351
Kontakt
  • Enhetschef Cecilia Holmgren, 0300- 83 46 31
  • Enhetschef Gunilla Edmundsson, 0300- 83 51 76
  • Enhetschef Sara Pettersson, 0300- 83 74 81
Publicerat 2018-05-29
Sista ansökningsdag 2018-06-20

Return to job vacancies