Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Drivs du liksom vi av att vara spindeln i nätet på arbetsplatsen? Trivs du också av att vara med där det händer, bidra till samarbeten och uppleva konsten av att göra varje möte till något positivt? Får du energi av att träffa människor i olika åldrar och situationer? Varmt välkommen till vårt glada arbetslag på Signeshus äldreboende!

Verksamhetens uppdrag
Signeshus äldreboende ligger i centrala Kungsbacka, med närhet till buss- och tågstation. Vi är kommunens största äldreboende med tio avdelningar och 116 stycken lägenheter. Brokö är en av tio avdelningar på Signeshus äldreboende och är förvaltningens enda Geropsykavdelning där våra boende har ofta en demenssjukdom samt en psykisk problematik. Vi erbjuder flera olika aktiviteter. Läs gärna mer om vår verksamhet, här.

Vi söker nu fler kollegor till oss!

Befattningens roll och mål
Som undersköterska hos oss ger du omvårdnad och social omsorg utifrån kundens individuella behov samt hjälper denne i det vardagliga livet. Du bidrar till upplevelsen av trygghet genom ett lyhört och professionellt bemötande. I ditt arbete ingår att upprätta individuella genomförandeplaner, social dokumentation och att hjälpa till med vardagsrehabilitering.

Vårt arbete genomsyras av vår vision om att våra kunder helhjärtat ska uppleva en meningsfull vardag och trygghet.

Din profil 
Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Har du tidigare erfarenhet av målgruppen ser vi detta som meriterande.

Som person trivs du med att arbeta självständigt och har förmåga att fatta snabba beslut vid behov. Du är lösningsorienterad, relationsinriktad och empatisk. Du är metodisk i ditt arbetssätt.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Villkor
Vi erbjuder tillsvidareanställningar på deltid/heltid med tillsättning enligt överenskommelse. Vi arbetar med önskad sysselsättningsgrad utifrån att du kan komma arbeta över hela verksamhetsområdet inom Vård & Omsorg. Det kan innebära att du arbetar i både kvarboende och särskilt boende.

Om du är intresserad av att arbeta inom en specifik inriktning hos oss, så vänligen klargör gärna detta i din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag, dock senast 15 september.

Anställningsform Permanent position
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Sysselsättningsgrad 50-100%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/534
Kontakt
  • Enhetschef Linda Ågren, 0300- 83 43 38
Publicerat 2017-07-04
Sista ansökningsdag 2017-09-15

Return to job vacancies