Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en dynamisk kommun där både människor och företag växer. Nu söker vi fler kollegor som också drivs av mod, ansvar och nytänkande. Vill du bli en av oss?

Vill du ha ett omväxlande och socialt arbete där du gör skillnad varje dag?

Vi söker semestervikarierande nattpersonal till vår vikarieenhet. Vikarieenheten förser alla våra äldreboenden och hemtjänster med personal dygnet runt, när behov uppstår. Vi är ett härligt gäng med ett roligt och varierande arbete!

Du styr själv hur mycket och när du vill arbeta genom att lägga din tillgänglighet i bemanningssystemet Medvind. Du erbjuds en tvådagars introduktionsutbildning samt bredvidgång innan du börjar arbeta.

Arbetet som timvikarie inom vård och omsorg
Som timvikarie hos oss ger du omvårdnad och social omsorg utifrån kundens individuella behov. I Kungsbacka kommun arbetar vi aktivt utifrån vår värdegrund BITT – bemötande, inflytande, tillgänglighet och trygghet. Du får kunden att känna trygghet genom ett lyhört, smidigt och professionellt bemötande.

Din profil
För att trivas hos oss på Vikarieenheten behöver du vara flexibel och ha intresse av att arbeta med flera verksamheter och med varierande arbetsuppgifter. Du trivs med ett tidvis högt arbetstempo och har förmågan att anpassa dig utifrån situation. Du samarbetar bra med andra och relaterar till dem på ett smidigt sätt. Du stödjer dina kollegor, har ett lösningsfokuserat förhållningssätt och levererar hög kvalité i ditt arbete. Du är initiativrik och lyhörd för kundens behov och känner en självklar respekt för dina medmänniskor.

Vi söker dig som passar in på ovanstående beskrivning. Är du outbildad erbjuder vi möjligheten att under en period av maximalt 300 dagar arbeta i vår verksamhet för att testa på arbetet och se om yrket inom vård- och omsorg passar dig. Det är meriterande om du är utbildad undersköterska alternativt har avslutat termin tre på sjuksköterskeprogrammet.

Du är minst 18 år fyllda, har god datorvana samt goda kunskaper i svenska. Har du B-körkort ser vi det som meriterande och krävs inom hemtjänsten.

Vi lägger stor vikt läggs vid personlig lämplighet eftersom du spelar en avgörande roll i våra kunders vardag.

Villkor
Vi erbjuder tim-anställningar på deltid/heltid med tillsättning enligt överenskommelse.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Temporary position
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Anställningen avslutas
Sysselsättningsgrad 40-100%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/361
Kontakt
  • Administratör Alexandra Falk, 0300- 83 66 66
  • Administratör Anna Wingskär, 0300- 83 66 66
Publicerat 2017-07-26
Sista ansökningsdag 2017-09-30

Return to job vacancies