Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Teknikprogrammet på Aranäsgymnasiet innehåller tre olika inriktningar, Design och produktutveckling, Teknikvetenskap samt Samhällsbyggande och miljö.


Din profil
Vi söker dig som är behörig lärare i matematik och fysik.
Du är flexibel och har lätt för att samarbeta. Du tror på kraften i att arbeta ämnesintegrerat och har förmåga att inspirera andra. Du kommer att arbeta i programarbetslag och ser dig själv som en del av en större helhet där alla bidrar till att eleverna får möjlighet att lyckas med sina studier. Har du engagemang och vilja att vara med och utveckla skolans verksamhet tror vi att du passar för uppdraget. Har du dessutom god förmåga att tydliggöra vilka mål utbildningen har och ser varje elevs möjligheter att nå dit ser vi fram emot din ansökan!
Känner du igen dig? Varmt välkommen till oss!


Mer om oss
Aranäsgymnasiet är sammanbyggd med Kungsbacka sportcentrum och innehåller även teater/ konsertlokal. Skolan har idag cirka 1100 elever och ligger centralt i Kungsbacka med cirka 10 minuters promenadavstånd från pendeltågsstation/resecentrum.
På skolan finns idag Barn- och Fritidsprogrammet, Bygg- och anläggningsprogrammet, Estetiska programmet, Gymnasiesärskola, Introduktionsprogram, International Baccalaureate, Naturvetenskapsprogrammet, Samhällsvetenskapsprogrammet, Teknikprogrammet, Vård- och omsorgsprogrammet.


Villkor
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning 13 augusti 2018.
Välkommen med din ansökan senast 17 juli 2018. Urval sker löpande.


När du söker ett jobb hos Kungsbacka kommun vill vi att du använder dig av kommunens rekryteringssystem. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "Ansök" längst ner i annonsen.

Anställningsform Fastansat
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/548
Kontakt
  • Rektor Cecilia Ericsson, 0300- 83 34 71
Publicerat 2018-06-26
Sista ansökningsdag 2018-07-17

Tilbage til Ledige stillinger