Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Välkommen till Hålabäcksskolan i centrala Kungsbacka, med närhet till kulturliv, tåg- och busstation samt ljuvlig natur! Vi jobbar utifrån ett kollegialt lärande och skapar tillsammans en arbetsmiljö som inbjuder till trivsel, trygghet, vardagsrörelse och arbetsglädje. Vi vill vara en inkluderande skola som tar hänsyn och framförallt skapar förutsättningar till elevers individuella behov.

Är Hålabäcksskolan din nya arbetsplats? 

Om oss på Förvaltningen för Förskola och Grundskola i Kungsbacka
Vårt mål är att ge barn och unga bästa tänkbara förutsättningar för ett inspirerande och långsiktigt lärande i en trygg miljö. Förvaltningen omfattar flera pedagogiska verksamheter samt en central funktion för administration, planering och utveckling. Sammanlagt är vi 2500 personer som arbetar med att rusta våra barn och unga för framtiden.

Hålabäcksskolan ligger centralt i Kungsbacka i närheten av kulturhuset Fyren, idrottsanläggningar och naturen. Skolan har elever i årskurs sex till nio. Vårterminen 2017 är det ca. 270 elever i verksamheten. Drygt en tredjedel av eleverna har sökt sig till oss från andra delar av Kungsbacka kommun. Läs gärna mer om oss, här.

Det är lätt att trivas med oss som arbetar på Hålabäcksskolan. Utifrån olika funktioner samspelar vi för elevernas bästa. I tjänsten ligger för närvarade undervisning i årskurs 6 till 9 samt i vår praktisk-estetiska inriktning. Du kommer att vara mentor tillsammans med en kollega i årskurs 8.

Din profil
Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet i musik. Ditt sätt att leda skapar engagemang och delaktighet. Du arbetar utifrån att det är våra elever och vet att en god måluppfyllelse förutsätter ett effektivt samarbete. Du är van vid att arbeta med lärande bedömning. Du skapar hållbara relationer som bygger på ömsesidig respekt.

Känner du igen dig i ovan beskrivning? 

Villkor
Vi erbjuder legitimerad lärare med rätt inriktning en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan senast 28 januari 2018. Urval görs löpande.

Tjänsten annonseras under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av person med företräde enligt Lagen om anställningsskydd.

Anställningsform Fastansat
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/11
Kontakt
  • Rektor Jerry Spekal, 0300- 83 45 60
Publicerat 2018-01-08
Sista ansökningsdag 2018-01-28

Tilbage til Ledige stillinger