Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Ser du möjligheter och vill på ett positivt sätt tillsammans med dina kollegor uppmuntra, stimulera och engagera dig i varje person till en ökad självständighet samt skapa kontinuitet och trygghet kan jobbet som stödbiträde/assistent vara det självklara jobbet för dig.

" Det är ett viktigt och ansvarsfullt uppdrag för man blir verkligen en viktig resurs för någon annan. En arbetsdag är rörlig och aktiv samt dagarna ser alltid annorlunda ut. Man blir en bra medlare, lär sig hantera varierande vardagssituationer, komma på alternativa lösningar och har alltid en plan B i bakfickan. Det är en spännande målgrupp som jag lärt mig otroligt mycket om. "

- Sanna, medarbetare Stödassistent inriktning psykiatri.

Verksamhetsidé Individ & Familjeomsorg
"Vi finns till för dem som behöver stöd i sin livssituation. Genom delaktighet och omtanke vill vi skapa möjlighet till förändring och livskvalitet."

Vi erbjuder stöd till personer med funktionsnedsättning. Vårt mål är att skapa trygghet, erbjuda meningsfull sysselsättning, bidra till den personliga utvecklingen och främja delaktighet i samhället. All stödverksamhet utgår från individens behov och de anhörigas önskemål. 

Vi söker nu sommarvikarier till oss. Gör dig redo för en meningsfull och utvecklande tid med oss!

Våra Gruppbostäder inriktning psykiatri
Våra boenden ligger utspridda i hela kommunen och personerna som behöver stöttning i sin vardag har psykiska funktionshinder. Dina arbetsuppgifter innefattar stöd i vardagen såsom motiverande samtal, hjälp med praktiska sysslor eller vid fritidsaktiviteter i och utanför hemmet. Du bidrar till upplevelsen av trygghet och delaktighet genom ett lyhört, respektfullt och professionellt bemötande.

Din roll som Stödassistent/Stödbiträde hos oss
I rollen som Stödassistent/Stödbiträde ger du våra boende stöd i alla aspekter av det dagliga livet. Vi jobbar utifrån lågaffektiv metod, AKK samt tydliggörande pedagogik. Arbetssättet är metodiskt, vilket innebär att du ska vara strukturerad och har förmåga att planera ditt arbete utifrån verksamhetens- och individens behov.

Din profil
Vi söker främst dig som har utbildning på gymnasienivå med inriktning mot omvårdnad, barn- och fritid eller pedagogik, men vi välkomnar också dig med annan bakgrund. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med målgruppen. Det är även meriterande med kunskap och erfarenhet inom individuellt målarbete samt vana av dokumentation, enligt gällande lagstiftning. Du är fyllda 18 år. B-körkort är önskvärt.

Som person är du strukturerad, relationsinriktad, trygg och självständig. Du är tydlig i din kommunikation och samarbetar framgångsrikt med din närmiljö. Du visar gott omdöme och har förståelse för att du själv påverkar situationen när du uttalar dig eller agerar.

Känner du igen dig? Då är du välkommen till oss!

Villkor
Vi erbjuder tidsbegränsade anställningar på deltid/heltid med tillsättning enligt överenskommelse. Vi har störst behov av personal mellan V.26 - V.35 och möjlighet till förlängning finns och på sikt också tillsvidareanställningar. Urval och intervjuer sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Observera: Innan erbjudande om tjänst begär vi utdrag ur Misstanke- och Belastningsregistret. Blankett för detta finns på polisens hemsida.

Anställningsform Tidsbegrænset ansættelse mindre end 3 måneder
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Antal lediga befattningar 10
Sysselsättningsgrad 50-100%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/939
Kontakt
  • Rekryterare Jennie Karlsson, 0300-833064
Publicerat 2018-01-08
Sista ansökningsdag 2018-06-01

Tilbage til Ledige stillinger