Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Detta är ett unikt tillfälle att samla kompetens om olika funktionsnedsättningar, lågaffektivt bemötande samt hur du kan stödja personer för att skapa en meningsfull och självständig tillvaro!

Hos oss finns det stora möjligheter att utvecklas!

Verksamhetsidé Individ & Familjeomsorg
"Vi finns till för dem som behöver stöd i sin livssituation. Genom delaktighet och omtanke vill vi skapa möjlighet till förändring och livskvalitet."

Vi erbjuder stöd till personer med funktionsnedsättning. Vårt mål är att skapa trygghet, erbjuda meningsfull sysselsättning, bidra till den personliga utvecklingen och främja delaktighet i samhället. All stödverksamhet utgår från individens behov och de anhörigas önskemål. 

Vi söker nu timvikarier till oss. Gör dig redo för en meningsfull och utvecklande tid med oss!

Våra Grupp- och servicebostäder samt korttidsboenden
Våra boenden ligger utspridda i hela kommunen och personerna som behöver stöttning i sin vardag har intellektuella funktionsnedsättningar inom autismspektrat. Vi har även inriktningar mot psykiatrin och det finns även ett behov av personlig omvårdnad på många boenden. Vanliga arbetsuppgifter kan också vara matlagning, städning och aktiviteter. Variationen är stor och arbetet är utvecklande.

På våra korttidsboenden vistas barn och ungdomar som är beviljade stöd enligt LSS. Våra barn och unga har speciella behov eftersom de har funktionsnedsättning inom autismspektrat. Vi arbetar för att våra barn skall uppleva en meningsfull vardag, genom olika former av stöd, aktiviteter samt omvårdnad. I arbetet ingår också bland annat matlagning och barnen är med i vardagliga sysslor utifrån sina förutsättningar.

Din roll som Stödassistent/Stödbiträde hos oss
I rollen som Stödassistent/Stödbiträde ger du våra boende stöd i alla aspekter av det dagliga livet. Vi jobbar utifrån lågaffektiv metod, AKK samt tydliggörande pedagogik. Arbetssättet är metodiskt, vilket innebär att du ska vara strukturerad och har förmåga att planera ditt arbete utifrån verksamhetens- och individens behov.

Din profil
Vi söker främst dig som har utbildning på gymnasienivå med inriktning mot omvårdnad, barn- och fritid eller pedagogik, men vi välkomnar också dig med annan bakgrund. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med målgruppen. Det är även meriterande med kunskap och erfarenhet inom individuellt målarbete samt vana av dokumentation, enligt gällande lagstiftning. Du är fyllda 18 år. B-körkort är önskvärt.

Som person är du organiserad, relationsinriktad, trygg och tålmodig. Du är tydlig i din kommunikation och samarbetar framgångsrikt med din närmiljö. 

Känner du igen dig? Då är du välkommen till oss!

Villkor
Vi erbjuder anställning på timmar vid behov och möjlighet till förlängning finns och på sikt också tillsvidareanställningar. Urval och intervjuer sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Observera: Innan erbjudande om tjänst begär vi utdrag ur Misstanke- och Belastningsregistret. Blankett för detta finns på polisens hemsida.

Anställningsform Tidsbegrænset ansættelse mindre end 3 måneder
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Antal lediga befattningar 10
Sysselsättningsgrad Timanställning
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/720
Kontakt
  • Rekryterare Christoffer Lund, 0300- 83 44 18
  • Linn Eckerdal, 0300- 83 51 29
Publicerat 2018-02-07
Sista ansökningsdag 2018-03-05

Tilbage til Ledige stillinger