Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Nu står Furulidsskolan klar. En helt ny skolbyggnad med en utemiljö där eleverna på demokratiskt vis tagit fram önskemål om hur deras utemiljö bör utformas. Vill du vara med och fylla den med pedagogiskt innehåll?   

Vi har under fyra års tid varit utlokaliserade till en äldre skola med paviljonger. Men nu har 215 elever och 30 personal flyttat in i den helt nya skolbyggnaden med intilliggande miljöer. Skolan är indelad i fyra arenor/arbetslag, två för F-3 och två för åk 4-5. Nästa läsår växer vi och arenorna för de äldre eleverna kommer att omfatta även åk 6.

Vi söker fritidspedagog, lärare (åk 1-3 och 4-6) samt speciallärare att tillhöra och utvecklas med oss!

Vem söker vi?
Vi söker dig som är driftig, stabil, relationsorienterad och ansvarstagande. Du värnar om ett gott samarbete och är välkomnande emot elever, kollegor och vårdnadshavare.

Vi tror att du, liksom vi, gärna delar lyckade koncept och krispiga lärdomar för att göra arbetsdagen så givande som möjligt.

Vad kommer du att få göra som medarbetare hos oss?
Som medarbetare på Furulidsskolan kommer du att få möjlighet att tillsammans med arbetslaget planera, genomföra och utvärdera verksamheten. Som fritidspedagog kommer du att ha ett särskilt fokus på utomhusverksamheten.

Tillsammans med elevhälsan vill vi att du bidrar till ett mer målinriktat hälsofrämjande arbete där lek, undervisning och samvaro är några av ingredienserna. Du kommer med gruppen att utveckla ett resultatinriktat arbete både vad det gäller värdegrund och kunskaper.

I rollen som lärare ser vi det som extra viktigt att du är en tydlig ledare och har förmåga att anpassa innehåll och metoder för varje situation och elev/grupp.

Kvalifikationer?
* Vi söker dels dig som är utbildad för att arbeta på fritidshem med ett genuint intresse för att utveckla verksamheten utomhus. Det gäller elevernas pauser under skoldagen, inom fritidshemsverksamheten och även på övergripande nivå – att helt enkelt öka vår vistelsetid ute! Har du dokumenterad erfarenhet av utomhuspedagogik på raster, i undervisningen eller på något annat sätt är det meriterande.

* Vi söker dig som är legitimerad lärare för att undervisa i åk 1-3 samt 4-6. 

* Vi söker också dig som är behörig speciallärare.

Mer om Furulidsskolan
Furulidsskolan är en skola för elever från förskoleklass till  årskurs 6. Skolan ligger i Vallda i ett naturskönt område med skogen intill. Skolan ingår i pedagogiskt område Norr. Vi har förebyggande och främjande arbete i fokus där lågaffektivt bemötande är en viktig del i relationsskapandet. De digitala verktygen är en självklar del i undervisningen och arbetet på skolan.

Vi fortsätter att utveckla lärandet till att bli mer omvärldsanknutet och kreativt. Vi har olika internationella samarbeten igång för att vidga perspektivet i vardagen men också ur ett utvecklingsperspektiv. Den absoluta målsättningen är att organisera undervisningen utifrån elevernas behov och förutsättningar oavsett ålder. Vi utmanar traditionella skolstrukturer för att nå vårt mål.


Vi erbjuder 4-5 tillsvidareanställningar på deltid/heltid. Verksamheten har följande behov:

fritidspdagog 100%, lärare åk 1-3 och 4-6 80-100% samt speciallärare 50-100%.

Tillträde för samtliga uppdrag sker enligt överenskommelse. Hos oss kommer du att uppleva arbetsglädje, men också utmanas utifrån ett coachande ledarskap från din chef. Varmt välkommen med din ansökan senast 20 oktober. Urval sker löpande.

#LI-KUNGSBACKA

Anställningsform Unbefristete Anstellung
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Sysselsättningsgrad 80-100%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/744
Kontakt
  • Rektor Ulrica Alnebeck, 0300- 83 47 78
Publicerat 2018-10-01
Sista ansökningsdag 2018-10-20

Zurück zu Stellenangeboten